Fabienne gaat lopen voor stichting DaDa

Fabienne gaat lopen voor stichting DaDa | Geld inzamelen
 
 

Dit is mijn kleindochter Fabienne.

Fabienne heeft een ontwikkelingsachterstand en na haar geboorte, bijna 10 jaar geleden, werd medegedeeld dat de kans groot was dat Fabienne nooit zal kunnen lopen. Dit omdat haar syndroom (DDX3X) een spierspanning regulatie stoornis veroorzaakte met als gevolg dat lopen heel moeilijk zou worden. 

Maar......., dit lieten wij niet zomaar gebeuren en na vele jaren van intensieve training ,voornamelijk met haar ouders Sandy en Tim, hebben wij toch bereikt dat Fabienne is gaan lopen!!!

Om dit heugenlijke feit te vieren gaan Fabienne en ik nu nog een grote stap verder door op 2 oktober de 5 km Duinenmars te Den Haag te gaan lopen.

En........Fabienne gaat lopen voor de stichting DaDa.

Deze stichting, bestaande uit louter vrijwilligers, zamelen geld in voor projecten die het verblijf van kinderen in ziekenhuizen en zorginstellingen aangenamer maken. Als je hier meer over wilt weten, kijk dan op www.stichting-dada.nl of de onderstaande Youtube video (4min.)

Fabienne gaat dus lopen voor DaDa. Dit zal voor haar niet gemakkelijk zijn omdat zij nog steeds een hoge spierspanning heeft.............maar.........we gaan het doen 💪.

Om de mars van Fabienne en DaDa te ondersteunen zou het top zijn als je Fabienne zou willen sponsoren. Dit door een bedrag te storten via de onderstaande rode Doneer button.  Elk bedrag dat gemist kan worden is welkom.

Na de mars van Fabienne hopen we een mooi bedrag te kunnen overhandigen aan Stichting DaDa. 

Als dit lukt hebben we twee doelen bereikt:

1) Fabienne heeft bewezen dat ze wel degelijk goed en ver kan lopen,

2) We gaan het mooie bedrag doneren aan DaDa, hetgeen andere kinderen weer gaat helpen.

Wij hopen dat je mee wilt doen.

Alvast bedankt en..........graag delen in je netwerk(en) en wellicht vragen of zij ook mee willen doen.

Groetjes;

Fabienne en ReneEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

177 donaties
€ 3.745,00
Doel: € 1.000,00
374%