Ezelopvang Bonaire

Ezelopvang Bonaire | Geld inzamelen
 
 
Help mij een mooi bedrag mee te nemen om de ezels te helpen op Bonaire!

Donkey Sanctuary Bonaire zet zich in om alle ezels van Bonaire een beschermd leven te bieden. Tevens wordt voorlichting gegeven over de leefwereld van ezels aan de eilandbewoners, op scholen en aan toeristen. In Donkey Sanctuary Bonaire wonen op dit moment meer dan 600 ezels. Zij worden er voorzien van voedsel, drinkwater en medische verzorging en hebben er veel ruimte en vrijheid.

Wanneer er een melding binnenkomt van een in het wild levende ezel in nood, gaan vrijwilligers op pad om het dier te helpen. Zieke en gewonde dieren worden in de opvang verpleegd, waarbij zo nodig een dierenarts wordt ingeschakeld. Moederloze veulens worden met de fles grootgebracht. Alle hengsten die binnenkomen worden gecastreerd om uitbreiding van het aantal ezels binnen de opvang te voorkomen. Als de dieren hersteld zijn, worden zij de rest van hun leven in Donkey Sanctuary Bonaire liefdevol verzorgd.

In alle jaren dat Donkey Sanctuary Bonaire bestaat is al veel bereikt. Honderden ezels zijn onder erbarmelijke omstandigheden van straat gered en kregen een veilig bestaan in de opvang. Helaas waren er ook veel ezels zo ernstig ziek of gewond, dat zij niet meer te genezen waren. Donkey Sanctuary Bonaire betaalde voor deze dieren de kosten van euthanasie door een dierenarts, zodat zij tenminste uit hun lijden verlost werden.

Het werk van Donkey Sanctuary Bonaire is nog steeds hard nodig. Daarom ga ik aan het einde van dit jaar naar Bonaire om als vrijwilliger mijn bijdrage te leveren bij deze ezelopvang. Ik zou het erg bijzonder vinden als ik een mooi bedrag kan geven aan de opvang wanneer ik hier naar toe ga. Ik hoop dat jullie je net als mij willen inzetten voor dit goede doel om de ezels op Bonaire een beschermd leven te bieden.

Voor meer informatie over Donkey Sanctuary Bonaire, kunt u kijken op:

https://donkeysanctuary.org/nl/

Of kijk op de Facebook pagina via onderstaande link:

https://www.facebook.com/donkeysanctuary/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 271,00

Deze actie is gesloten.