Excellentieprogramma Zuid Afrika ROC Tilburg

Excellentieprogramma Zuid Afrika ROC Tilburg | Geld inzamelen
 
 
Excellentieprogramma Zuid Afrika ROC Tilburg, Sport en Bewegen

Wie helpt mij om mijn doel te bereiken?

Ik ben Jasper Bouwens, 17 jaar oud, en ben in mijn eerste jaar op het ROC Tilburg, Sport en Bewegingscoördinator niveau 4. 

Elk jaar biedt de opleiding aan 13 'excellente' studenten de kans om meer verdieping te geven aan hun opleiding. Kortom, je kunt jezelf binnen je opleiding een 'plus' geven. Voor komend schooljaar ben ik 1 van de gelukshebbers (tevens de jongste) die deel mag nemen aan het programma.

Onderdeel van het excellentieprogramma is een 17-daagse reis naar Zuid Afrika, waar wij op basischolen, in wijken en in gevangenissen sportlessen gaan verzorgen en sportdagen organiseren. Ook gaan we op verschillende plekken hulp bieden aan mensen met een beperking, meisjes die de prostitutie uit willen komen en jongens die uit het criminele circuit worden gehaald. De partner van de opleiding in Zuid Afrika is Phaphama initiatives, een goede doelen organisatie, die verschillende projecten in Kaapstad onder zich heeft. We gaan in Zuid Afrika zelf sportmateriaal en geld brengen bij diverse projecten. Spullen die zij ECHT nodig hebben en zo weten we dat het goed terecht komt. 

Zou jij mij kunnen helpen om dit voor elkaar te krijgen middels een donatie? 

Alvast heel erg bedankt! Met sportieve groet,

 

Jasper Bouwens

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
34 donaties
€ 715,00
Doel: € 1.000,00
71%

Deze actie is gesloten.