Excellentie programma Zuid Afrika

Excellentie programma Zuid Afrika | Geld inzamelen
 
 
Help ons door te sponsoren!

Hallo,
Mijn naam is Luuk Janssen, ik ben 17 jaar en ga vanaf september naar het tweede leerjaar van ROC Tilburg, Sport en Bewegingscoördinator niveau 4. Deze opleiding heeft de mogelijkheid van een excellente klas, hiervoor hebben enkele studenten de kans verdiend, ik ben een van de gelukkige! Dit houd in dat je naast je normale opleiding het excellent programma volgt. Met het excellent programma word jaarlijks een reis naar Zuid-Afrika (Kaapstad) georganiseerd. Hier zullen wij sportmaterialen af gaan geven en het geld overhandigen aan de instanties die het echt nodig hebben. Het voordeel dat we het zelf gaan brengen is dat we zeker weten dat het goed terecht komt.


VOOR DE SPORTMATERIALEN HEBBEN WIJ GELD NODIG, VANDAAR DEZE SPONSORACTIE.


Wat houdt het excellent programma in: vanaf half juni gaan wij onszelf voorbereiden op de reis naar Zuid-Afrika. Hier ga ik samen met 12 andere studenten en 3 begeleiders 20 dagen naar toe.
Hier gaan we op bassischolen gymlessen verzorgen, sportdagen organiseren en sport materiaal afgeven. Ook gaan we naar een gevangenis waar we les gaan geven. We gaan ook aan andere plekken hulp bieden zoals een opvangplek voor mensen met een beperking en een instantie waar meisjes die uit de prostitutie willen komen terecht kunnen.

Voor als u geïnteresseerd bent bekijk het filmpje van enkele jaren geleden.

Ik wil u alvast bedanken voor de donatie,
Met sportieve groet,
Luuk JanssenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

33 donaties
€ 480,00
Doel: € 750,00
64%