Excellentie programma Zuid Afrika

Excellentie programma Zuid Afrika | Geld inzamelen
 
 
Help jij mij richting mijn doel?

Hallo,

Mijn naam is Mike van Wezel, ik ben 19 jaar en zit in mijn tweede leerjaar van ROC Tilburg, Sport en Bewegingscoördinator niveau 4 bij het profiel BOS ( buurt, onderwijs en sport). Deze opleiding biedt een unieke kans aan voor 'excellente' studenten. Dit houdt grofweg in dat je in staat moet zijn om meer te doen dan verplicht is om de opleiding te behalen. Met het excellentie programma wordt jaarlijks een reis naar Zuid-Afrika (Kaapstad) georganiseerd, en ik ben een van de geluk hebbers die mee mag!

Wat houdt de reis nu precies in? Ik ga samen met nog 12 andere studenten en 2 begeleiders 17 dagen naar Zuid-Afrika toe. Hier gaan we op bassischolen gymlessen verzorgen, sportdagen organiseren en sport materiaal afgeven. Ook gaan we naar een gevangenis waar we les gaan geven. Daarnaast bezoeken we een boys home die zorgt dat jongeren een alternatief hebben op de criminaliteit. Hiernaast gaan op we andere plekken hulp bieden zoals een opvangplek voor mensen met een beperking en een instantie waar meisjes die uit de prostitutie willen komen terecht kunnen.

Jammer genoeg kan ik dit niet allemaal alleen doen, en hier heb ik dus jullie hulp bij nodig. Vandaar de vraag om een donatie in de vorm van geld. Hiermee kunnen wij sportmateriaal kopen en de instanties echt het geld geven wat ze nodig hebben. Zo weten wij zeker dat het geld goed terecht komt.

Alvast ontzettend bedankt!

Met sportieve groet,

Mike van WezelEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
20 donaties
€ 535,00
Doel: € 800,00
66%

Deze actie is gesloten.