Excellentie programma Zuid Afrika

Excellentie programma Zuid Afrika | Geld inzamelen
 
 
Wil jij mij sponsoren??

Lieve mensen,

Mijn naam is Esmee Willems, ik ben 19 jaar en zit in het derde leerjaar van mijn opleiding Sport en Bewegingscoördinator. Sinds 3 jaar wordt een excellentie programma aangeboden op mijn school. Samen met 12 andere leerlingen van mijn school, ben ik een van de leerlingen die hieraan mogen deelnemen.

Wat houdt dit nu precies in? Nou dat zal ik jullie even gaan vertellen! Voor het excellentie programma wordt jaarlijks een reis naar Zuid-Afrika (Kaapstad) georganiseerd. Wij gaan hier ongeveer 3 weken naar toe om zoveel mogelijk mensen te helpen op het gebied van sport/bewegen en gezondheid, maar ook verschillende acties die wij daar gaan uitvoeren om alles zo goed mogelijk achter te laten.

Wat is het programma en wie gaan wij helpen?:

·         Beth Uriel Boys home

o   Site: http://www.bethuriel.co.za

 

·         De kindjes van basisscholen uit de achterstandswijken

 

·         De centra voor mensen met een beperking

 

·         Een Gevangenis

 

·         De stichting Embrance Dignity die meiden die in de prostitutie zijn beland een betere toekomst biedt

Bij deze organisaties gaan we onder andere materialen achterlaten, opknappen, cheques uitschrijven en sportdagen organiseren. Alles voor een betere toekomst!!

Uiteraard zit hier wel een kanttekening aan en kunnen wij zonder geld niet ver komen. Vandaar de vraag om een donatie in de vorm van geld. Hiermee kunnen wij sportmaterialen kopen en de instanties echt het geld geven wat ze nodig hebben en zo weten wij zeker waar het geld terecht komt.

Ik hoop dat jullie dit een mooi doel vinden om wat aan te doneren! We hebben jullie hulp namelijk heeeeeel erg hard nodig, alle kleine beetjes helpen. We willen namelijk héél veel mensen gelukkig maken en daar kan jij een steentje aan bijdragen!!

Liefs EsmeeEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

7 donaties
€ 125,00
Doel: € 750,00
16%

Deze actie is gesloten.