Excellentie programma ZUID AFRIKA

Excellentie programma ZUID AFRIKA | Geld inzamelen
 
 
Helpen jullie mij naar mijn streefbedrag?

Hallo allemaal,

Mijn naam is Niek Oomes, ik ben 20 jaar oud en zit op het ROC Tilburg Sport en Bewegen niveau 4. Sinds 3 jaar hebben ze bij ons op school een excellentie programma opgezet om ons als student iets extra's te geven wat natuurlijk heel goed staat op je CV voor in de toekomst! Ik zelf ga samen met 12 andere studenten deze reis maken. bestemming: ZUID-AFRIKA!

Het excellentie programma houdt in dat we voor ongeveer 3 weken naar Zuid-Afrika gaan om zoveel mogelijk mensen te helpen op het gebied van sport/bewegen en gezondheid maar ook voeren we verschillende acties uit om de situatie van nu te verbeteren en zo goed mogelijk achter te laten! 

Wie gaan wij helpen in Zuid-Afrika?

- Een centrum voor mensen met een beperking 

- Kinderen van een basisschool in achterstandswijken

- Een gevangenis

- Beth Uriel Boys Home (site: http://www.bethuriel.co.za)

- Embrace Dignity: Een stichting die meisjes helpt nadat ze in de prostitutie zijn beland door armoede (site: http://www.embracedignity.org.za)

Dit zijn tot nu toe de organisaties waar wij naar toe gaan om te helpen, organiseren, spullen achter te laten, op te knappen, maar ook cheques uit te schrijven voor instanties waar dit mogelijk is.

Ik hoop dat jullie dit een mooi doel vinden en mij willen helpen om mijn doel en hun droom te kunnen verwezelijken. Alle kleine beetjes helpen en jij kan daar een steentje aan bijdragen! 

Alvast bedankt!

Niek Oomes 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

11 donaties
€ 175,00
Doel: € 800,00
21%

Deze actie is gesloten.