Excellentie programma Zuid Afrika

Excellentie programma Zuid Afrika | Geld inzamelen
 
 
Excellentie programma Zuid Afrika

Lieve mensen,

Mijn naam is Fatiya Dahir, ik ben 20 jaar en zit momenteel in het derde leerjaar van de opleiding Sport en Bewegingscoordinator niveau 4 op ROC Tilburg. Sinds 3 jaar wordt een excellentie programma aangeboden op mijn school en dit jaar ben ik een van de 13 gelukkige die deel mag nemen aan het programma waar ik onwijs blij mee ben!!

Het excellentie programma houdt in dat we voor ongeveer 3 weken naar Zuid-Afrika gaan om zoveel mogelijk mensen te helpen op het gebied van sport/bewegen en gezondheid maar ook verschillende acties uit gaan voeren om het daar zo goed mogelijk achter te laten.

Wie gaan wij helpen? =>

- Een centra voor mensen met een beperking (hulp bieden, sportdag)
- Kinderen van basisscholen in achterstandswijken
- Sportdag in een gevangenis
- Beth Uriel Boys Home
Site : http://www.bethuriel.co.za
- Embrace Dignity (Een stichting die meisjes die in de prostitutie zijn beland helpen)
Site : http://www.embracedignity.org.za

Dit zijn tot nu toe de organisaties waar wij naar toe gaan om sportdagen te organiseren, materialen achter te laten, op te knappen, maar ook cheques uit te schrijven voor instanties waar dit mogelijk is.

Ik hoop dat jullie dit een mooi doel vinden om wat aan te doneren! We hebben jullie hulp namelijk heeeel erg hard nodig, alle kleine beetjes helpen. We willen namelijk héél veel mensen gelukkig maken en daar kan jij een steentje aan bijdragen!!

Alvast bedankt!

Liefss Fatiya ❤️🇿🇦🤗

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

18 donaties
€ 252,00
Doel: € 800,00
31%

Deze actie is gesloten.