Evenementen voor bewoners van woonzorg Elisabeth S

Evenementen voor bewoners van woonzorg Elisabeth S | Geld inzamelen
 
 
Wij willen evenementen gaan organiseren voor de bewoners van het Elisabeth stift.

Namens de opleiding facilitair leidinggevende lopen wij stage bij het Elisabeth Stift. Het Elisabeth Stift is een voormalig klooster die op het moment word omgebouwt tot een woonzorg voor oudere met een low budget. In het voormalig klooster Elisabeth Stift komen 24 zorgwoningen, met name voor alleenstaande ouderen die niet langer thuis kunnen wonen of (tijdelijk) geen beroep kunnen doen op mantelzorg. 

De organisatie draait geheel op vrijwilligers en zijn afhankelijk van de subsidies die hun krijgen van de provincie en de gemeente Kerkrade. De ouderen zijn dankbaar voor hun nieuwe woonplaats maar geven aan dat ze zich toch nog al veel vervelen.

Samen met allen stagiares hebben wij bedacht om elke week op de vrijdag middag een activiteit te doen samen met de bewoners. Dit kan verschillen van een kienmiddag tot een uitje naar bijvoorbeeld de dierentuin. 

Hiervoor vragen wij voor een kleine donatie zodat wij samen met de bewoners leuke activiteiten kunnen gaan doen en zij kunnen genieten van hun oudere dagen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 47,00

Deze actie is gesloten.