Evenement voor kindjes met terminale ziekte

Evenement voor kindjes met terminale ziekte | Geld inzamelen
 
 
Evenement Emergency Op Weg voor kinderen met een terminale ziekte. Een dag met een lach!

Wij Stichting Emergency NL, organiseren 08 juni 2019 een evenement "Emergency op weg" voor kinderen met een terminale ziekte in Raamsdonksveer. 

Op deze dag zorgen wij voor allerlei activiteiten zoals: 
-Een grote ronde meerijden in diverse hulpverleningsvoertuigen, waaronder amerikaanse politie auto's, Ambulances, brandweer auto's en andere speciale diensten 
-Samen met de jeugdbrandweer een brandje blussen
-Schminken 
-Genieten van leuke muziek en sfeer
-Meer te weten komen over hulpverleningsvoertuigen en misschien wel in de boeien geslagen worden. 
-Diverse demonstraties
EN NOG VEEL MEER.... 

Hier zetten wij ons vrijwillig voor in, maar we redden het niet zonder sponsoren om deze dag mogelijk te maken. Daarom vragen wij jullie hulp om ons te helpen met het financiele gedeelte van ons prachtige evenement. 

Kent u iemand met een terminale ziekte? Laat het ons weten via stichtingemergencynl@gmail.com en geef hem/haar op voor ons grote evenement. 

Hartelijk dank en wellicht tot dan! 

----

Meer informatie over onze stichting? www.stichtingemergency.nl

Wat doet Stichting Emergency NL zoal?

– Het begeleiden van mensen met een handicap tijdens truckrun’s door heel Nederland:
>>>>> Een dag waarbij het geheel in teken staat voor mensen met een beperking. Een grote stoet met vrachtwagens die toeterend door uw wijk rijden voor mensen met een handicap. Truckruns worden geheel vrijwillig georganiseerd door (vrachtwagen)chauffeurs bij plaatselijke organisaties. U kunt ons zomaar treffen tussen deze vrachtwagens met onze speciale voertuigen en amerikaanse sirenes.

– Het volledig verzorgen van een kinderwens:
>>>>> Stichting Emergency NL laat speciale wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling gaan. Met deze wensen geven we niet alleen een spectaculaire/onvergetelijke dag, maar ook een steuntje in de rug om hun ziekte te overwinnen.

– Het volledig organiseren/verzorgen van (laatste) wensen:
>>>>> Kent u iemand met een (laatste) wens? Laat het ons weten. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Voorbeeld: Kent u iemand die terminaal en/of chronisch ziek is en nog graag ergens na toe wilt, zoals bijvoorbeeld een dierentuin, het strand, een bijzondere persoonlijke plek? Dan is dit de juiste kans. Samen met andere stichtingen kunnen wij een volledig georganiseerde dag organiseren die geheel in het teken staat van de persoonlijke wensen. Helaas kunnen wij geen liggend vervoer organiseren, waardoor wij enkel wensen in behandeling kunnen nemen van mensen die mobiel en op eigen kracht mee kunnen. Uiteraard staat zorg bij ons hoog in het vaandel, waarbij we voldoende rust momenten in acht nemen. 

– Aanwezig op speciale evenementen:
>>>>> U kunt Stichting Emergency NL zomaar tegen komen op een open dag van de Brandweer, Ambulance of Politie. Maar tegelijkertijd kunt ons ook zomaar tegen komen bij een dagopvang van mensen met een beperking of in samenwerking met andere insgelijke stichtingen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

2 donaties
€ 45,00
Doel: € 3.000,00
1%

Deze actie is gesloten.