Evenement Sport Gezondheid

Evenement Sport Gezondheid | Geld inzamelen
 
 
Evenement voor mensen met een licht verstandelijke beperking en of autisme

Steun jij mensen met een licht verstandelijke beperking en/of autisme om te sporten en te werken aan een gezonde levensstijl?

Het project

Wij zijn 7 studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en gaan in samenwerking met Thiro Training een gratis evenement organiseren voor mensen met een licht verstandelijke beperking en autisme. Het evenement vindt plaats in Utrecht en zal volledig in het teken staan van sport, gezondheid en het ontmoeten van nieuwe mensen.

Thiro Training is van mening dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om te kunnen deelnemen aan sportprogramma’s en te kunnen werken aan zijn of haar leefstijl. Daarom biedt Thiro Training sportprogramma’s en leefstijlcoaching op maat voor mensen (vanaf 16 jaar) met een licht verstandelijke beperking en/of autisme. Een fit en gezond leven voor mensen met een licht verstandelijke beperking en/of autisme is daarbij een belangrijk uitgangspunt, zowel fysiek als sociaal!

Het evenement

Tijdens het evenement zullen er diverse workshops aangeboden worden om er een leuke en geslaagde dag van te maken. Zo zal er een workshop koken, een workshop bootcamp een workshop boksen gegeven worden. Hoe gaaf is dat! Naast de workshops zullen er ook verschillende gezonde/sportieve activiteiten te beleven zijn. Plaats voor verveling zal er dus zeker niet zijn! 

Jouw bijdrage

Wilt u ons steunen en deze mensen een warm hart toedragen? Doe dan een kleine donatie! Met jouw bijdrage bekostigen wij een deel van de workshops en activiteiten. Alle beetjes helpen om er een sportieve, gezonde en onvergetelijke dag van te maken!

Zelf andere ideeën?   

Heb je zelf naast een financiële bijdrage andere ideeën? Alle hulp is welkom!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met: evenement@thirotraining.nl

www.thirotraining.nl/evenementEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

23 donaties
€ 153,00
Doel: € 500,00
30%

Deze actie is gesloten.