Europese kampioenschappen Baton Twirling | Geld inzamelen
 
 

Europese kampioenschappen Baton Twirling

Wie wilt mij helpen naar de EK Baton Twirling 2017

Hoii!

Mijn naam is Mandy Derksen, ik ben 20 jaar en bijna afgestudeerd van de opleiding Wellness & Lifestyle op het Helicon in Velp. Naast deze opleiding ben ik altijd bezig geweest met mijn sport Baton Twirling. Twirling is een combinatie tussen turnen, ritmische gymnastiek en dansen, dit met een baton (stok), ik train gemiddeld 15 tot 25 uur per week. 

op 9 april heb ik mij met mijn Solo en Nationaal Team weten te plaatsen voor de Europese Kampioenschappen deze zomer in Busto Arsizio, Italië!!! Deze kampioenschappen zijn van 6 tot 9 juli! 3 juli vertrekken we om daar de eerste dagen te gaan trainen en te wennen aan de omstandigheden.

Aangezien deze mooie sport erg onbekend en ondergewaardeerd is moet ik het volledige bedrag zelf betalen, dit bedrag komt dit jaar uit op €1095,- en daarvoor ben ik op zoek naar u!! 

Zal u mij, met een klein bedrag al een groot stuk willen helpen naar mijn droom om te kunnen vechten voor een podiumplaats op de Europese Kampioenschappen? Elk klein bedrag is van harte welkom!!! 

Alvast super bedankt :):) Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

2 donaties
€ 60,00
Doel: € 1.095,00
5%

Deze actie is gesloten.