Ervaring en passie samen brengen in een opleiding. | Geld inzamelen
 
 

Ervaring en passie samen brengen in een opleiding.

Mijn passie voor paarden wil ik combineren met mijn levenservaring! Om mensen te helpen.

Oke,nu dus het punt dat ik dit heel graag wil... En alles al uit de kast heb gehaald om dit proberen te realiseren; een opleiding!

 Het was al lang een angst van mij, om aan een opleiding te beginnen, omdat daarmee alles mis ging toen ik een jaar of 14 was. Ik durfde niet meer naar school, had last van fobieen en sociale angsten. Pas later wist ik dat het dat was maar, nog niet hoe ik er vanaf moest komen.

In jaren van strubbellingen en zelfanalyse heb ik mezelf toch bewezen in verschillende schoenenwinkels, waar ik uiteindelijk ben opgeklommen tot bedrijfsleider. Helaas kwam ik thuis te zitten met een burn-out, wat mij uiteindelijk in de bijstand heeft doen belanden. Inmiddels heb ik daar ook weer veel van geleerd, aan mezelf gewerkt, ben ik enorm gegroeid en heb ik de inzichten verkregen die mij mijn angsten en fobieen hebben doen overwinnen..

maar toch ben ik er nog niet! Ik leef nu in mijn confortzone. wil mijn eigen geld verdienen met iets waar mijn hart ligt! Uit de bijstand kunnen en een eigen bedrijfje opzetten. Dat kan na deze opleiding!

nu met laatste hulp van de 4 sprong gaan we nog even graven en met hun begeleiding wil ik deze opleiding gaan doen! Ik durf het nu aan om deze stap te zetten.moet wel met de billen bloot.

Ik had van jongs af aan 1 grote passie die mij altijd op de been heeft gehouden; Paarden! Daar haalde ik mijn kracht uit en daardoor werd ik sterker. Paarden kan ik vertrouwen, geven mij zelfvertrouwen, voelen mij aan en zijn puur!

Als ervaringsdeskundige van angststoornissen, fobieen, burnoutsymptomen en hoogsensitiviteit wil ik de opleiding gaan volgen voor paardencoach (equine coach level 1) om andere mensen/ kinderen te kunnen helpen. En om op die manier mijn ervaring en passie samen Te brengen!

Als alleenstaande moeder van 2 kinderen in de bijstand heb niet genoeg financiele mogelijkheden om deze opleiding helemaal zelf te betalen. Een deel is er al..op deze manier hoop ik dichter bij mijn droom te komen!

elke euro is een stapje dichterbij!! 

Elke donatie word door mij middels een sessie onthaald. ( mocht je dat willen)

Veel liefs en goeds in de toekomst!

lotteEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

7 donaties
€ 150,00
Doel: € 4.000,00
3%