ERACUP Black Lions Racing Team

ERACUP Black Lions Racing Team | Geld inzamelen
 
 
Wij zijn zes scholieren die de snelst mogelijke racewagen proberen te bouwen, helpt u ons?

Wij zijn zes leerlingen op het voortgezet onderwijs in Zeeuws-Vlaanderen. Allen doen wij een technische opleiding en zitten in het laatse of één na laatste jaar van onze middelbare school of zijn net begonnen met onze vervolgopleiding. Techniek en innovatie zijn onze passies. 


Onlangs kwamen wij een ontzettend gaaf en vernieuwend project tegen: de ERACUP (https://eracup.net/). Hierbij is het de bedoeling dat jongeren van 14-21 jaar zelf een kleine racewagen in elkaar zetten aan de hand van een bouwpakket. Opgebouwd uit een metalen frame, elektrische aandrijving en een door het team ontworpen bodywork moet er dan vervolgens geracet worden op een aantal plekken in Nederland en/of België (eventueel zelfs in het Verenigd Koninkrijk). Toen wij dit project tegenkwamen, wisten we meteen dat we deze kans moesten grijpen. Sommigen van ons hebben al ervaring opgedaan bij de Young Solar Challenge. Een project waarbij scholieren een op zonne-energie aangedreven boot bouwen om hier vervolgens wedstrijden mee te gaan varen. Dit project leek ons een unieke kans om meer te leren over techniek en grote projecten. Bovendien zijn we allen gedreven om te winnen. 


Helaas zitten er aan dit project een hoop kosten verbonden. Enkel het bouwpakket kost al €3500,-. Dan moet er zelf nog voor raceoveralls, veiligheidsmaterialen, gereedschap, vervoer, etc. gezorgd worden. 

Daarom willen wij u om steun vragen. Wilt u ons helpen onze droom waar te maken?

 

Met vriendelijke groet,

Lars van Brussel

Lars Pieters

Leon Pladdet

Niek Schlooz

Karsten Stolk

Jarno Voermans

 

Heeft u interesse in ons project gekregen en zou u graag meer informatie willen? Neem dan contact op met blacklions.vozvl@gmail.com of 06-28849179

Volg ons op:

Instagram: @blacklions_racingteam

Facebook: @BlackLionsRacingTeamEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
34 donaties
€ 1.653,00