Er zijn maakt samen sterk

Er zijn maakt samen sterk | Geld inzamelen
 
 
Winnies Stijl Creations is er voor alle markten aan huis

We kennen allemaal het tv programma, Steenrijk, straatarm en Paleis voor een prikkie. Het woord programma zegt het al. Je op kunnen geven en kijken of je ook genomineerd wordt om aan het programma te kunnen meedoen. We weten met ons allen hoe groot de armoedegrens hier in Nederland is. En een programma op tv is normalite een aantal afleveringen voor er weer een nieuw seizoen begint. Niet elke huishouden geeft zich op of komen aan beurt. Laat staan de tijd er niet voor hebben en toch graag het huis willen restylen. 

Dit bracht ons op het idee, waarom niet zelf het initiatief nemen om een soortgelijke programma op te zetten, maar dan zonder camera's. Elke aanmelding meenemen door middels intakegesprek. Hier uit halen wat de wensen zijn en de hoogte van het bestedingsbudget. En wat onze voorwaarden zijn door middels een contract op te stellen. Zo om onnodige situaties te voorkomen.

Tijdsbestek is nader te bepalen aan wat er eventueel gebeuren gaat en om welke zone het zal gaan in de woning. En als klapper op de vuurpijl voordat de mensen hun woning binnen stappen, willen we diegene( n ) gaan verwennen met een haarbehandeling. Al met al voor iedereen een frisse start naar een nieuw begin. 

Onze slogan is dan ook: Er zijn maakt samen sterk.

Om deze actie te kunnen starten hebben we nog een opslagruimte, materiaal en een vervoersmiddel zoals bestelbus/ bakwagen nodig. Hiervoor vragen wij om een kleine donatie. Bij voldoende donatie kunnen wij beginnen met adverteren om aanmeldingen binnen te halen en de actie te realiseren. 

 

Laten we er met ons allen zijn dat maakt ons sterk. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 20,00

Deze actie is gesloten.