Enschede helpt elkaar in de kleren

Enschede helpt elkaar in de kleren | Geld inzamelen
 
 
De Kinder Kledingbank

“Enschede helpt elkaar in de kleren”

Veel gezinnen in Enschede leven langdurig in armoede.
Kledingbank Enschede verstrekt deze gezinnen gratis (herbruikbare) kwalitatieve, modieuze kleding, schoenen en (bed)textiel. 


De situatie
Armoede treft niet alleen volwassenen. Vooral de kinderen van arme gezinnen lijden onder de slechte omstandigheden waarin ze opgroeien. Kleding is een eerste levensbehoefte. Elke ouder weet hoe belangrijk kleren zijn voor de eigenwaarde en het zelfbeeld van kinderen. Een positief zelfbeeld is cruciaal voor de groei en ontwikkeling van ieder mens. 


Steun een gezin

Alle gezinsleden en hun kinderen verdienen een eerlijke kans om hun situatie te verbeteren. Omdat ze dat niet alleen kunnen, hebben ze uw hulp daarbij nodig. U kunt een belangrijke bijdrage leveren en het verschil maken voor deze gezinnen. 

Steun, met uw organisatie of als individu, één of meerdere gezinnen. Elk kledingpakket maakt een kind blij en zelfverzekerder. 


Help elkaar in de kleren
Voor € 50,- krijgt een kind een complete outfit

Voor het bedrag van €125 helpt u een kind een heel jaar in de kleren, inclusief bedtextiel als welkome aanvulling. 

Voor het bedrag van €500 helpt u een gezin van vier personen een heel jaar in de kleren, inclusief (bed)textiel. 


Een nieuwe start
De kleding wordt nu uitgezocht in de winkel van de Kledingbank. Vrijwilligers zullen daar met advies het gezin terzijde staan. Je hebt daarmee een bijdrage geleverd die enorm gewaardeerd zal worden door de kinderen en gezinnen in Enschede. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
74 donaties
€ 6.790,00