en ineens was er crisis...

en ineens was er crisis... | Geld inzamelen
 
 
angst en armoede in een financiele crisis

De financiele crisis in Argentinie dit jaar is een enorme klap. Gezinnen verliezen geld, werk en lijden honger.

Zo ook bij de familie Almonte in Mendoza Argentinie. Een gezin van 11 mensen, 6 kinderen opa en oma en 1 klein kind opkomst.

Het hoofd van het gezin heet Cesar en heeft het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. Hij is samen met zijn stiefvader meubelmaker, maar heeft al 2 maanden geen werk. De kinderen hebben de studies op zij gezet en zijn dag en nacht gaan werken, ook de kleinste van 12 jaar. Er word per maand ongeveer 300 euro opgehaald en dat is veelste weinig, zeker als je je beseft dat het eten net zo duur is als in Nederland en dat alles een invlatie de afgelopen maand met 60% is gestegen. 

De vorige crisis van Argentinie heeft het land zwaar gestroffen en er zijn er veel omgekomen van de honger. Sommige mensen kiezen hierdoor het criminele pad en gaan stelen en plunderen. Maar deze kinderen geloven dat je met hard werk en goed zijn verder komt.

De voetballer, rechten studies, natuurwetenschapper en automonteur, eigenares van een beautysalon en andere mooie dromen, moeten worden stil gelegd. Overleven is optie nummer 1. Help mij het leven van dit mooie gezin dragelijker te maken door een eenmalige donatie, dank u wel.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
26 donaties
€ 503,00
Doel: € 3.000,00
16%

Deze actie is gesloten.