Elk gezin verdiend kados met kerst

Elk gezin verdiend kados met kerst | Geld inzamelen
 
 
Elk gezin verdiend een leuke kerst!

Iedereen kind verdiend met kerst een leuk cadeau toch?

Ik wil geld inzamelen voor de gezinnen die zelf niks te besteden hebben om cadeau’s voor hun kinderen te kopen

HELP JIJ MEE?

Zorg jij voor een leuk kerst dit jaar voor alle gezinnen met weinig geld ?

doneer wat geld als u wilt helpen !

alvast bedankt

Hallo,

 

Graag zou ik mezelf even aan u voor willen stellen!

Mijn naam is Ricardo van den Brand, ik ben 18 jaar en woon in Heerlen.  Tot vorig jaar zag mijn leven er eigenlijk uit als dat van een doorsnee tiener.  Maar toen kreeg last van onverklaarbare pijn. Na een aantal doktersbezoeken werd ik doorverwezen naar het ziekenhuis waar uiteindelijk de  diagnose acute lymfatische leukemie gesteld werd. Vanaf dat moment stond mijn leven volledig op zijn kop en heeft het afgelopen jaar vooral in het teken gestaan van onzekerheid, talloze ziekenhuisopnames en chemotherapie. Momenteel ziet het er gelukkig allemaal rooskleurig uit en is mijn situatie stabiel. Het zal echter wel zeker nog een jaar duren voordat ik zonder voorbehoud kan zeggen dat ik echt genezen ben.

Als je ziek bent ga je in een keer ook heel anders tegen bepaalde dingen aankijken, en stilstaan bij dingen waar je eerder ongemerkt aan voorbij ging.  Bij mij heeft mijn eigen situatie het gevoel losgemaakt dat ik graag iets voor anderen wil betekenen. Ik weet nu uit eigen ervaring hoe het is om door een zware periode in het leven te moeten gaan, maar ook wat voor goed gevoel het geeft als je  steun uit je omgeving krijgt . Daarom wil ik zelf ook graag iets kunnen betekenen voor anderen die het lastig hebben.

Ik ben daarom een actie opgestart om gezinnen die weinig of niets te besteden hebben toch iets moois te kunnen geven met de kerstdagen.  Ik kan dit echter niet alleen! Daarom ben ik op zoek naar mensen, organisaties en bedrijven die mij willen ondersteunen om van deze actie een succes te kunnen maken.

Alle hulp is welkom! Financiële steun, maar ook speelgoed, knutselspullen, electronica,  noem het maar op. Alles is welkom!  

Indien u bereid zou zijn om mij te ondersteunen zou dit echt een fantastisch gebaar zijn.
Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt kunt u altijd even contact met mij opnemen per mail!

Alvast bedankt!

 

Groeten ,

 

Ricardo van den BrandEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 310,00
Doel: € 3.000,00
10%

Deze actie is gesloten.