ElephantsWorld

ElephantsWorld | Geld inzamelen
 
 
ElephantsWorld Thailand is een opvangcentrum voor zieke en oude werkolifanten.

Hoi! Wij zijn Roy en Jeanique en wij zamelen geld in om naar ElephantsWorld te gaan en daar te werken voor de olifanten. ElephantsWorld is een opvangcentrum in Thailand voor zieke en oude werkolifanten. Hier werken de mensen voor de olifanten, en niet andersom. In 2013 heb ik hier een maand lang vrijwilligerswerk gedaan. De plek, de olifanten en de mensen hebben mijn hart gestolen en daarom wil ik dolgraag terug om te helpen. De opvang ontvangt zijn geld en kan draaien door bezoekers, donaties en vrijwilligers. Hiervan kunnen zij bijvoorbeeld voer voor de olifanten en andere dieren betalen en nieuwe olifanten redden. Wij zamelen geld in zodat wij naar Thailand kunnen om daar de olifanten te helpen.

Het afgelopen jaar is voor ons niet makkelijk geweest. Mijn burn out heeft ervoor gezorgd dat ik haast niets meer kan. Nu, opweg naar mijn herstel hoop ik dat deze reis mij zal helpen om weer beter te worden. In moeilijke tijden zijn de herinneringen die ik aan Elephantsworld heb de enige houvast. Alleen het idee om weer daar te zijn vrolijkt me al op. 

Het geld dat wij ophalen zorgt ervoor dat wij naar de olifanten kunnen om daar te helpen. We helpen bijvoorbeeld met het voeren van de olifanten, verzamelen het voer door bijvoorbeeld bananenbomen te kappen en deze naar ElephantsWorld te brengen, we leiden toeristen rond en vertellen alles over de moeilijke situatie van de olifanten, zo zorgen we voor bewustzijn onder de mensen. Ook zorgen we ervoor dat alles goed verloopt in de opvang.

Als doel hebben wij 2000 euro gesteld. Als dit bedrag niet wordt gehaald, ontvangen wij alsnog het geld dat wel is gedoneerd. Dus doel niet behaald? Geeft niet, we ontvangen alles wat is gedoneerd. Natuurlijk zou het geweldig zijn om het doel wel te halen! Want zo kunnen wij de opvang een extra donatie geven waarmee ze zelf hun doel van kunnen bepalen. Dit kan voor van alles gebruikt worden, zoals speciale powerfood om de olifanten in het droge seizoen een extra boost te geven. Sommige olifanten zijn zo vermagerd dat ze dit voedsel erg goed kunnen gebruiken om weer aan te komen. 

Als u meer informatie wilt over de opvang dan vindt u hier een link naar de website van Elephantsworld:

http://www.elephantsworld.org/

Voor ieder die geld doneert, namens ons en de olifanten super bedankt! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

8 donaties
€ 215,00
Doel: € 2.000,00
10%

Deze actie is gesloten.