Eleonora wins

Eleonora wins | Geld inzamelen
 
 
Help ons nichtje Eleonora de juiste behandeling voor haar neuroblastoom te krijgen!

In november 2018 is ons nichtje Eleonora, woonachtig in Athene, gediagnosticeerd met Neuroblastoom stadium 4, hoog risico met uitzaaiingen in haar schedel en botten in haar hele lichaam. De artsen hebben aangegeven dat zij een overlevingskans van 30-50 procent heeft. Eleonora heeft laten zien dat zij een vechter is in de chemokuren tot nu toe. Wij willen haar ouders en Eleonora helpen haar het leven te geven wat ze verdient. Een zeer kostbare behandeling in de Verenigde Staten lijkt haar beste optie. Binnen Griekenland is er al een grote doneeractie op touw gezet, echter is er meer nodig en dus breiden we de actie ook uit naar Nederland. 

We vragen u te doneren, alle kleine beetjes kunnen Eleonora helpen deze rotziekte te verslaan en het onbezorgde leven te krijgen wat wij haar zo gunnen en samen op te groeien met haar neefjes en nichtjes.  

Het genoemde rekeningnummer is een Grieks rekeningnummer, maar is een IBAN nummer. Hier kunt u dus naar overmaken. 

Hartelijk dank!

Marieke Heijstek
06-03-2019

rectificatie: de stamceltransplantatie moet beenmergtransplantatie zijn. Excuus. 


Marieke Heijstek
27-02-2019

Update van de situatie van Eleonora:

Inmiddels is bekend dat Eleonora heel goed heeft gereageerd op de chemobehandelingen. Dit biedt veel hoop voor het verdere vervolg, waarvan de eerste stap nu een stamceltransplantatie is. De weg naar beter worden en daarna voorkomen dat het terugkomt is echter nog lang. Voor de behandeling in de Verenigde Staten is veel geld nodig. Ieder beetje helpt dus als het je lukt, doneer wat voor Eleonora, daar is onze kleine vechter enorm mee geholpen! Ook zijn we blij als jullie dit bericht massaal willen delen. Bedankt!!!!


53 donaties
€ 2.260,00

Deze actie is gesloten.