Elektrische fiets voor Hospita met spierziekte

Elektrische fiets voor Hospita met spierziekte | Geld inzamelen
 
 
Eleyrische fiets voor hospita met zeldzame spierziekte MD

Mijn lieve hospita heeft de afgelopen jaren veel te verduren gehad. Overlijden in de familie en overlijden van een naaste, een man die 2 jaar geleden een herseninfarct kreeg en deels verlamd raakte, talloze bezoeken aan het ziekenhuis voor hem en haar baan bij de apotheek waar ze op meerdere locaties ingezet word.

 

ik woon inmiddels bijna 4 jaar op hun bovenste etage, en ze noemt mij haar dochter. Ze is een schat van een mens, en ondanks haar eigen ellende staat ze altijd voor anderen klaar. Ze komt soms zelfs met eten aanzetten, zodat ik zelf niet hoef te koken na een lange werkdag. 

 

Kortom; ze is fantastich en heeft een hart van goud.

 

En dan kwam er nog meer slecht nieuws. Naast haar reuma blijkt ze de zeldzame spierziekte MD te hebben. Deze is niet te genezen en zal haar spieren steeds slapper maken. Zij doet alles met de fiets omdat ze door de ziekte niet meer zo goed auto durft te rijden. Alleen het fietsen gaat haar ook niet meer zo goed af.

En daarom gun ik haar een elektrische fiets, het minste dat haar leven wat gemakkelijker en prettiger kan maken. Zij weet niet dat ik deze actie gestart heb, en dat wil ik zo houden -tot de fiets ineens voor de deur staat.

 

Helpen jullie mee?

 

liefs,

Laura

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 300,00
3%

Deze actie is gesloten.