Elektrische fiets Spierziekte EDS

Elektrische fiets Spierziekte EDS | Geld inzamelen
 
 
EDS Spierziekte en fietsen.

Beste mensen,

Wie zou mij kunnen helpen te doneren voor een elektrische fiets. In 1999 belande ik in een rolstoel tijdens mijn zwangerschap.  De artsen wisten de oorzaak niet. In 2001 kreeg ik de diagnostische onderzoek resultaten onder ogen en bleek EDS te hebben.  Een spierziekte in het bindweefsel waar geen medicijnen voor zijn, enkel tramadol als pijnstiller tegen de heftige pijnen. Voor mijn ziekte zou beweging heel goed zijn. Ik heb het geprobeerd bij een fietsenmaker en ik was in de wolken.

Vooral het idee dat ik op zo'n fiets de vergeten en eenzame ouderen kan bezoeken voor een bakkie koffie. De blik in hun ogen bij aankomst maakt mij gelukkig.

Ik hoef geen nieuwe en ben al gelukkig met een goede tweedehandse. Zodat ik er even op uit kan ipv alles te vragen aan mijn man of dochters. Vandaar deze oproep. De WMO kan mij jammergenoeg niet helpen omdat ik niet elke dag in staat ben een blokje te rijden. In 2003 kreeg ik daarom geen vervanging van mijn scootmobiel. Regels zijn regels werd mij gezegd. Ik was gewoon te eerlijk geweest. In de loop der jaren is auto rijden ook meer een uitzondering geworden ivm mijn medicijnen. 

Mijn wereld is na 2003 behoorlijk klein geworden. Maar zielig ben ik in tegendeel. Ik blijf doorstrijden en vechten voor herstel.  Ik schaam me van binnen diep om deze wens te plaatsen maar wat zijn die fietsen duur.

Ik hoop dat 2017, een jaar wordt om kleine vorderingen te maken qau conditie en uithoudingsvermogen. Volgens mijn behandelaar komt beweging alleen maar ten goede. 

Hopelijk zijn er via deze weg mensen te vinden die mij de gun factor gunnen. Mijn dank is groot! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 1.695,00
0%

Deze actie is gesloten.