Elektrische Bakfiets

Elektrische Bakfiets | Geld inzamelen
 
 

Hallo lieve mensen! 

Ik heb deze doneeractie opgezet voor mijn partner. 2021 is specifiek voor hem maar ook voor ons geheel een heel naar jaar geweest. 

Mijn partner heet Sander en is 6 november 36 jaar geworden. Hij was altijd een vrolijke super lieve papa! Altijd om leuke dingen te doen met onze dochter van 2 jaar. 

Helaas sloeg de nacht van 2 op 3 augustus het noodlot toe. Hij heeft die nacht ernstige hoofdpijn gehad en veel overgeven. Hoe ziek die ook was hij wilde 3 augustus werken. Toen hij savonds thuis kwam gaf hij aan in de war te zijn. We hebben gelijk huisartsenpost gebeld en we mochten komen, snel werden we door gestuurd naar de spoedeisende hulp en daar kregen we te horen dat hij een iets groots in zijn hersenen had zitten maar niet duidelijk is wat het is, maar er is uitgesproken dat we rekening moesten houden met een Tumor (Dit hebben we dan ook 3 weken te horen gekregen, het is een tumor maar we weten het niet zeker)

Inmiddels (  binnen 3 uur) had hij al uitvalverschijnselen zoals rechter kant van lichaam verlamd en zijn spontane spraak was geheel weg (afasie). We zijn na 3 dagen met spoed door gestuurd naar het UMC. Hij zou met spoed geopereerd moeten worden omdat zijn toestand achteruit ging. Ze hebben zijn schedel moeten verwijderen ivm hoge druk hersenvocht en er zijn biopten afgenomen en van toen was het wachten op de uitslagen (duurde 2 weken). 

Na de operatie heeft hij ook meerder complicatie gekregen waar onder longembolieen.

Uiteindelijk heeft het 3 weken geduurd voordat we wisten wat er in zijn hoofd zit. 

Sander heeft wat blijkt een aangeboren hersenvatafwijking (DVA) dit zijn exta vaatjes in de hersenen die je aanmaakt in de baarmoeder en als je ouder word weer verdwijnen. Bij sander dus niet, het bijzondere hiervan is dat sander in de vaatjes meerdere bloedproppen heeft geschoten die blokkades in die vaatjes heeft veroorzaakt. 

Hij moet nu voor de rest van  zijn leven bloedverdunners slikken om andere bloedproppen te voorkomen.

2 weken voor dit alles heeft hij corona vaccinatie gehad en vermoeden is wel dat de vaccinatie hier invloed op heeft gehad aangezien er niets anders is gevonden in zijn bloed die bloedproppen veroorzaakt. 

Na 2 maanden intensieve interne revalidatie is hij weer thuis. Hij kan lopen, nog wel moeizaam. Hij loopt ook hele dag met speciaal kapje op omdat zijn schedel nog niet terug geplaatst is. Hij kan ook weer goed praten. Wel heeft hij geregeld een soort Error en dan weet die even niet wat die moet zeggen en hij heeft ook vooral bij beslissingen maken.

 Hij heeft altijd als Barista in de horeca gewerkt maar bij de eerste lockdown werd ontslagen. Na maanden zoeken kwam hij een leuke baan in een hele andere sector tegen. 1 oktober zou zijn contact verlengd worden maar door gebeurtenis van begin augustus kon dit niet. Dus financieel is het allemaal ook een uitdaging geworden.

Waarom deze doneeractie? Hij wil heel graag zijn dochter in de ochtend naar de gastouder brengen. Voorheen deed hij dat op de fiets, het was speciale vader en dochter moment alles aanwijzen wat ze onder weg zagen, lekker kletsen samen. 

Helaas is fietsen op een gewone fiets geen optie omdat hij deze balans niet meer heeft. Een bakfiets (liefst elektrisch) zou een fantastische optie zijn ook omdat hij weinig energie/ kracht heeft. 

Maar hij heeft dan wel zijn speciale moment met zijn dochter weer terug en ook wat vrijheid om weer eens zelf ergens heen te gaan. 

 

 

Kayleigh van den Hoek
20-12-2021

Inmiddels is er dankzij hele grote gift van midcoat soest B.V  en Profile Smeeing Soest en mede dankzij alle lieve donaties zijn we tot een heel mooi bedrag gekomen en is de bakfiets nog net voor lockdown kado gegeven! Dank iedereen!


103 donaties
€ 3.025,00
Doel: € 2.500,00
121%

Deze actie is gesloten.