Electrische Driewieler voor Gerard Bosman

Electrische Driewieler voor Gerard Bosman | Geld inzamelen
 
 

Goedemorgen, Naar wat nu is gebleken gaat de electrische fiets meer kosten dan vooraf is gedacht. Om toch aan het streefbedrag te komen heb ik de actie weer opgestart. Ik heb er veel vertrouwen in dat er alsnog het bedrag zal worden behaald.

Hallo ik ben Johan Wardenier. Voetbalfanaat en goede vriend van Gerard Bosman. We hebben samen gevoetbald en met het Leekster Voetbalgala hebben we zeer veel gemeen. Gerard is kortgeleden benoemd als Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Naar aanleiding van zijn vele activiteiten binnen Leek. Als oprichter van het Leekster Voetbalgala in 1988 heeft hij menig voetbal liefhebber in de wintermaanden een mooie periode geboden. Nu is Gerard al enkele jaren getroffen door veel tegenslag. Het failliet gaan van Boekhandel Bronsema en daarop mentale, fysieke en emotionele moelijkheden, hebben  Gerard erg ver teruggeworpen. Daarnaast is de ziekte van Parkinson debet aan hetw elzijn van Gerad op dit moment. Hij is beperkt in zijn mobiliteit. Hij beweegt zich voort met een rollator. Fietsen is eigenlijk niet meer mogelijk op een tweewieler.

Om Gerard meer mobiliteit te bezorgen start ik deze actie om met de binnengekomen donaties een electrische driewieler voor Gerard aan te schaffen.

Het doet mij erg veel pijn om Gerard fysiek zo achteruit te zien gaan omdat hij niet meer de dingen zoals fietsen, Walking Voetbal kan doen. Ik wil hem graag de kans bieden de dingen die hij nog kan bewerkstelligen te ontdekken. daar kan de electrische fiets enorm aan bijdragen.

Voor allen die een donatie willen gaan doen ben ik zeer erkentelijk, want het kan Gerard helpen zijn huidige beperkingen enigszins te verruimen. Zeer veel dank. 

 

Johan Wardenier
13-09-2021

13 september 2021.

Het gestelde doel is bereikt. Top. Alle donateurs ontzettend bedankt. We zijn in gesprek met de ergotherapeut en de Gemeente Westerkwartier. Hier is helaas nog geen nieuws over te melden. Binnen afzienbare tijd hopen we antwoord van de gemeente te krijgen voor wat betreft de toekenning. Helaas de moelen gaat niet sneller. Als er nieuws is, zal dit via een up date worden kenbaar gemaakt. 

Groet Johan Wardenier


Johan Wardenier
14-06-2021

Update: 13 september 2021.

Het gestelde doel is bereikt. Top. Alle donateurs geweldig bedankt. We zijn in gesprek met de ergotherapeut en de Gemeente Westerkwartier. Hier is helaas nog verder geen nieuws van te melden. Binnen 4 weken hopen we een positief bericht van de gemeente te ontvangen. De molen gaat helaas niet sneller. Bij nader nieuws zal er een nieuwe uodate volgen.

Groet Johan Wardenier

 

Het eerder gestelde doel is snel bereikt. Dat is boven verwachting. Nu we in de orienteringsfase zijn gekomen om te kijken welke fiets voor Gerard Bosman het meest geschikt is, zijn we toch op een probleem gestuit. Namelijk de prijs van een dergelijke fiets is dermate hoog dat we het streefbedrag hebben verhoogd naar 5500 euro. Daarmee hebben we de doneeractie ook weer heropend en we hopen dat we het streefbedrag kunnen behalen. 

Dank voor uw begrip en zeker voor uw donaties


161 donaties
€ 5.500,00
Doel: € 5.500,00
100%

Deze actie is gesloten.