Eigen huis is goud waard!

Eigen huis is goud waard! | Geld inzamelen
 
 
Mensen helpen bij plotselinge invaliditeit waarbij geld nodig is voor verbouwen enz.

Wij zijn deze actie gestart, omdat onze vader begin mei plotseling blijvend invalide is geworden.

Wij hebben een vrijstaande woning welke door hem zelf is gebouwd zo'n 30 jaar geleden. Doordat wij een eigen woning hebben en een eigen goed lopend bedrijf hebben gehad worden wij nu door diverse instanties afgewimpeld.

Eigenlijk moet je nu boeten voor het feit dat je jarenlang hard hebt gewerkt voor je centen en het opbouwen van je eigen plekje.

Aangezien het huis niet voldoet aan de eisen voor een invalide persoon, zal de gehele benedenverdieping moeten worden aangepast, zodat deze voor een rolstoel begaanbaar is. Dit brengt onverwacht zeer hoge kosten met zich mee, aangezien hij dit zelf nu niet meer kan doen. 

Helaas is het in Nederland nog steeds zo dat chronisch zieke mensen bijna overal buiten vallen en het veel problemen oplevert met verzekeren (risicofactor) en zelf veel geld moeten bijdragen.

Hij is nog maar 63 jaar en zou nog in de bloei van het leven moeten staan, helaas zit hij nu op een verpleegafdeling waar hij niks heeft en de hele dag in zijn kamer verblijft met een TV, wij willen hem z.s.m. naar huis hebben waar hij verder kan revalideren en nog kan genieten van de jaren die hem nog gegund worden.

Via deze actie proberen wij geld in te zamelen om zo toch de verbouwing door te kunnen laten gaan en hem zo spoedig mogelijk naar huis te kunnen krijgen.

Naderhand willen wij graag verder gaan met deze actie om zo ook andere mensen met dezelfde problemen te kunnen helpen en tegemoet kunnen komen met een bedrag.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
39 donaties
€ 495,00

Deze actie is gesloten.