EHBO stichting oprichten

EHBO stichting oprichten | Geld inzamelen
 
 
Ons doel is om een stichting op te zetten die EHBO diensten verzorgt in Haaglanden

Ons doel is om een stichting op te zetten die EHBO diensten verzorgt bij lokale evenementen, zoals sportevenementen, festivals etc. Tegenwoordig zijn de grote organisaties in prijs gestegen en hebben zij focus liggen op internationale hulp en minder op wat hier lokaal gebeurt. Met onze stichting willen wij voor de kleinere evenementen organisaties het hulp verlenen uit handen nemen, zodat ze zelf aandacht kunnen besteden aan het gehele evenement. Ons werkgebied zal in de regio Haaglanden (Rijswijk, Den Haag, Pijnacker, Zoetermeer, Delft, Leidschendam en Voorburg) zijn.

Deze inzamelactie is bestemd voor het oprichten van de Stichting en alle benodigde materialen. Denk hierbij aan benodigdheden voor het verlenen van hulp en spullen als kleding en een vlag om te zorgen dat onze hulpverleners goed herkenbaar zijn, zodat zij ook gevonden kunnen worden door hulpbehoevenden. Wij hebben voor onszelf het doel gesteld om voor het hoogseizoen (vanaf mei 2019) de stichting opgericht te hebben, dit omdat we hiermee een grote slagingskans hebben om nieuwe organisaties te werven.

Onze sponsors:

Huisstijl, website, vrijwilligerssysteem, Wehbosting en domeinregistratie - EveryoneOnline
Defibtech AED - Fonds1818.nl

EHBO Team Rijswijk
13-03-2019

Sponsoren van een AED

Op 12 maart 2019 hebben wij een fonds toegekend gekregen van Fonds1818.nl voor de aanschaf van een AED. Super vinden wij dit!

Een automatische externe defibrillator of hartstarter is een draagbaar toestel dat wordt gebruikt bij de reanimatie van een persoon met een hartstilstand. Indien de hartstilstand het gevolg is van bepaalde levensbedreigende ritmestoornissen kan een elektrische schok van een AED het gestoorde hartritme doen stoppen.


8 donaties
€ 70,00
Doel: € 500,00
14%

Deze actie is gesloten.