Eenzame senioren samenbrengen door sport!

Eenzame senioren samenbrengen door sport! | Geld inzamelen
 
 
D.m.v. sport senioren samen laten komen en eenzaamheid hierbinnen terugdringen.

Steeds meer senioren voelen zich eenzaam. Nederland blijft "vergrijzen" ((Centraal Bureau voor Statestiek) CBS) terwijl steeds meer kinderen van de huidge en de toekomstige senioren niet goed genoeg tijd kunnen besteden aan hun ouders. Vooral de senioren met een beperkt budget worden geraakt door de eenzaamheid.

Het doel van de actie is om zoveel mogelijk geld op te bregen, wat besteed kan worden aan deze eenzame senioren. Wij van Tip van de Meester gaan vervolgens d.m.v. het organiseren van (sportieve) activiteiten, senioren laten samenkomen en blijvend met elkaar in contact brengen. 

Kosten o.a. die hierbij komen kijken zijn:

- Huren van een sportzaal,
- Transportkosten,
- Verzorgers & begeleiders,
- etc.

Door te doneren steunt u ons in het realiseren van deze projecten. En draagt ook u een steentje bij in het terugdringen van eenzaamheid!

Overige informatie:

"De komende decennia vergrijst de Nederlandse bevolking sterk. Het aantal 65-plussers neemt naar verwachting toe van 2,7 miljoen begin 2012 tot 4,7 miljoen in 2040, om daarna vrijwel op dat niveau te blijven. Het aantal 80-plussers stijgt van 0,7 miljoen nu tot maximaal 2 miljoen rond 2055. Vanaf 2040 zal naar verwachting 26 procent van de bevolking 65 jaar of ouder zijn, tegen 16 procent begin dit jaar. ".Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 21,00

Deze actie is gesloten.