Eenmalige donatie aan meteoweer

Eenmalige donatie aan meteoweer | Geld inzamelen
 
 

Een commercieel weerbureau verdiend geld door weerbewaking voor evenementen, advertenties, en website bezoekers. Dit zorgt er voor dat een meteoroloog veel tijd kwijt is aan het verdienen van geld, en zich veel minder bezig kan houden met weermonitoring, analyses, en het bestuderen van de weerkaarten. Bij ons staat de volger echt op nummer 1! En werken wij compleet belangeloos en vrijblijvend aan de beste weerkaarten, resultaten en weerberichten, en dit ziet u in de kwaliteit zeker terug. 

Wij zijn het snelst groeiende weerplatform van Nederland, en de vele complimenten die wij dagelijks krijgen doen ons goed! Maar helaas is er ook slecht nieuws... Financieel staan wij er namelijk echt helemaal alleen voor, en betalen wij als vrijwillige meteorologen veel uit eigen zak. Wilt u daarom ons een warm hart toedragen? Mede dankzij vrijgevige donateurs zoals u kunnen wij voort blijven bestaan! 

Doneren kan éénmalig, via onderstaande link: 
(Liever maandelijks doneren?) -  Dat kan via deze link: https://whydonate.com/nl/fundraising/help-meteonederland-groeien

Hartelijk bedankt! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
30 donaties
€ 312,00
Doel: € 500,00
62% / 647 dagen te gaan