Een zorgeloos terras voor het gezin! Help je mee?

Een zorgeloos terras voor het gezin! Help je mee? | Geld inzamelen
 
 

Dromen zijn er om na te jagen, zelfs ten tijde van corona, misschien wel des te meer.

Wie heeft niet de gevolgen van de pandemie gevoeld? Zo ook voor de horeca was het afgelopen jaar een moeilijke tijd. Waar Rolf voorheen non-stop aan het werk was, zat hij ineens een aantal maanden zonder werk. Een vreemde en onwerkelijk periode. Waarin je wordt teruggezet en je verplicht moet stilstaan. Juist die tijd heeft ons aan het denken gezet. Wat wil je in de toekomst? Kiezen we voor iets anders of gaan we door met hoe het hiervoor was? 

Toen wij hoorde dat er een horecalocatie te huur stond, hoefde wij niet lang na te denken. Dit moet zo zijn! 
Dat dit op ons pad komt in een gekke tijd zoals deze, moet iets betekenen. Binnen een paar weken besloten wij het avontuur aan te gaan. Ook al wisten wij dat dit financieel een uitdaging zou worden, na een jaar zoals die van 2020. 

Maar dat houdt ons niet tegen! Wij geloven erin dat onze plek een toevoeging wordt voor de buurt, en heel Woerden. Zeker met de plannen die wij hiervoor hebben. Zo komt er een groot terras met een veilige speelplek voor de kleintjes én de grotere kinderen, een grote zandbak, een trampoline en verschillende kleine speeltoestellen.

Helaas kunnen wij het niet helemaal alleen en vragen we jullie om hulp in de vorm van een bijdrage. Groot of klein. Maar net wat je kan missen.

Zodat we samen deze mooie plek "De Kade" kunnen creëren. Waar iedereen welkom is, kan ontspannen, lekker kan eten en waar je zonder zorgen je kinderen kan laten spelen. Een plek waar je weer samen kan komen, waar je ongestoord een kopje koffie kan drinken op het terras met uitzicht op je kinderen die vrij kunnen rondrennen. Een locatie die je kunt afhuren en waar van tijd tot tijd heerlijke diner-avonden worden georganiseerd. Kortom een plek waar we met zijn allen weer samen zijn.

We kijken hier enorm naar uit!

Wij zijn je bij voorbaat dankbaar en hopen je heel erg snel te mogen ontvangen bij De Kade in Woerden. 

Wil je op de hoogte blijven van de hele verbouwing? Volg ons dan op Instagram of Facebook. 

Klik hier voor Instagram
Klik hier voor Facebook

Met lieve groeten,
Rolf & Iris

Rolf en Iris
29-06-2021

Wauw! Wat hebben wij al een fantastisch bedrag ontvangen. Wij willen jullie allen enorm bedanken voor jullie bijdrage.

Inmiddels hebben wij de keuken deels aangeschaft, een aantal terrastafels en stoelen en wordt er momenteel gewerkt aan een plan voor een keukentje bij de zandbak. 

De website staat inmiddels online (nog redelijk draft, maar het is in ieder geval iets!) -> klik hier 

We hebben nog een aantal weken te gaan en er is nog genoeg te doen. Binnenkort weer een update! 95 donaties
€ 4.120,00
Doel: € 15.000,00
27%