Een zorgeloos einde voor onze lieve moeder

Een zorgeloos einde voor onze lieve moeder | Geld inzamelen
 
 
Help ons om onze moeder, vrouw en oma een zorgeloos einde te geven.

Lieve mensen,

Bedankt dat jullie de moeite doen om dit te lezen.

Afgelopen donderdag is onze moeder, vrouw, oma met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Door het falen van haar hart en nieren staan de artsen met de rug tegen de muur. Zij kunnen helaas niets meer voor haar betekenen. Vannacht hebben de artsen de medicatie stopgezet en besloten dat er nu geconcentreerd word op levenskwaliteit en comfort. Dit houdt in dat wij de dagen aan het aftellen zijn totdat wij afscheid moeten nemen van onze lieve, maar nog veel te jonge moeder, vrouw, oma.

Vanochtend werd onze nachtmerrie groter dan dat hij al was. Onze moeder, vrouw, oma heeft al ruim 15 jaar een budgetbeheerder. Dit was natuurlijk niet voor niets. Dit was om de financiële zaken maandelijks te regelen, maar ook om te zorgen dat alles in de toekomst geregeld zou zijn. Door een verschrikkelijke fout heeft onze moeder, vrouw, oma sinds 2004 maandelijks een woonverzekering betaald in plaats van een uitvaartverzekering. Helaas zijn er geen nabestaanden die de lasten kunnen dragen voor een waardig afscheid. Daarom willen wij jullie hulp vragen voor een kleine bijdrage, zodat wij onze moeder, vrouw,oma haar laaste wens uit kunnen laten komen.

Haar laatste wens is een mooie uitvaart zonder financiële zorgen voor de nabestaanden. Als er genoeg mensen zijn die 1 euro kunnen missen zouden jullie onze moeder, vrouw, oma helpen naar een zorgenloos einde.

Wij willen degene die ons helpen bedanken. Ook als je niet kunt doneren kun je ons helpen om dit bericht te delen.

Onze dank is groot!

Floortje Van Sprang
07-05-2019

Wij willen voor alle donaties die tot nu toe gedaan zijn iedereen bedanken! We zijn er nog niet, maar elke donatie telt. Klein of groot we zijn iedereen dankbaar!!!


103 donaties
€ 2.265,00
Doel: € 7.500,00
30%

Deze actie is gesloten.