Een winkeltje voor IB.....

Een winkeltje voor IB..... | Geld inzamelen
 
 
Een eenvoudig winkeltje voor IB zodat hij zijn familie kan onderhouden.....

Een paar jaar geleden hebben wij op het Indonesische eiland Bali Ida Bagus Nyoman leren kennen (afgekort IB, wat je uitspreekt als Aibie). IB woont samen met zijn vrouw en zoontje in een zeer bescheiden onderkomen in Banjar Geria Batuan Sukawati, een klein dorp niet ver van de hoofdstad Denpasar. IB heeft 2 banen en werkt dag en nacht omdat hij naast zijn eigen gezin ook het gezin van zijn zus moet onderhouden.

Ondanks zijn harde werken verdient IB te weinig om 2 gezinnen te kunnen onderhouden. Om dit toch voor elkaar te krijgen wil IB heel graag een heel eenvoudig winkeltje beginnen waar zijn vrouw rijst en groenten kan gaan verkopen. Zo’n winkeltje is er nog niet in hun dorp en zou er heel welkom zijn. Het ontbreekt IB helaas aan de middelen om zo’n winkeltje op te starten, dus daar willen we hem graag bij helpen middels deze crowdfundigsactie.

Omdat IB een stukje grond van zijn oom mag gebruiken is het streefbedrag (€ 2500,-) alleen gericht op de bouwmaterialen voor een eenvoudig winkeltje, op een minimale inrichting van het winkeltje en op de inkoop van wat rijst en groenten. We gaan de bouw en inrichting van het winkeltje nauwgezet volgen vanuit Nederland, en zullen het budget in kleine delen beschikbaar stellen. Na afronding van een deel van de bouw stellen we het volgende deel van het budget pas beschikbaar.

IB gaat alle donateurs persoonlijk op de hoogte houden van de realisatie van zijn winkeltje, en zal je -als je een keer in de buurt bent- heel hartelijk ontvangen.

Help jij IB en zijn familie een eindje op weg ? Een klein bedrag betekent al heel veel voor hen ! 

Terimakasih (dankjewel) namens IB en zijn familie !

Hugo van Bijnen.    

 

UPDATE 6 Maart 2017:  Dankzij ruim 70 donaties hebben we -inclusief onze internationale actie- inmiddels 72% van ons doel bereikt. Afgelopen Zaterdag hebben we een kraampje gehad op de vrije markt dat ruim € 100,- heeft opgebracht, en komende week loopt onze Soto-Ayam-actie. Toch hebben we nog wat hulp nodig om ons doel te bereiken, dus we hopen dat jij onze actie wilt steunen.....

UPDATE 20 Maart 2017: Dankzij 76 donaties hebben we -inclusief onze internationale actie- inmiddels 79% van ons doel bereikt. De Soto-Ayam-Actie was een groot succes. Op dit moment verkopen we kaarten via Facebook en proberen we nog wat spulletjes te verkopen via Marktplaats. De laatste loodjes wegen echt het zwaarst, dus we hopen dat jij onze actie wilt steunen en ons helpt ons doel te halen.....Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
78 donaties
€ 2.100,00
Doel: € 2.500,00
84%

Deze actie is gesloten.