Een warm hart voor Felon en Patty

Een warm hart voor Felon en Patty | Geld inzamelen
 
 
Help felon en Patty zorgeloos deze dagen door..

Update, update.......... Inmiddels heeft Felon te horen gekregen dat hij een ICD krijgt. Dit wordt geïmplanteerd en moet er voor zorgen dat mocht hij opnieuw een hartstilstand/Hartritmestoornissen/overslagen krijgt hij meteen een soort van reanimatie krijgt doormiddel van een elektrische schok. Deze operatie zal naar alle waarschijnlijkheid volgende week plaatsvinden. Hierdoor mag hij minimaal 8 weken niets doen wat ook maar iets van intensief is. Laten we duimen dat de operatie goed gaat en hij er sterk uit komt. Hoe mooi zou het zijn als we de 5000 euro kunnen halen zodat felon een herstel periode heeft van 3 maanden.....minimaal. 

 

 

 

 

 

Door de medische situatie van Felon is hij voorlopig niet in staat te werken. Hij is zelfstandig ondernemer en heeft nu geen inkomen. Als je zo jong door een hartstilstand getroffen wordt dan zijn financiële zorgen wel het laatste waar je mee bezig hoort te zijn. 

Via deze actie hopen we genoeg geld bij elkaar te krijgen voor minimaal een maand geen zorgen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
177 donaties
€ 5.100,00

Deze actie is gesloten.