Een waardig afscheid voor mam

Een waardig afscheid voor mam | Geld inzamelen
 
 
Mama werd 100 grapten wij altijd. En stiekem hoopte wij dat natuurlijk ook!

Wij hadden dan ook nooit gedacht dat ons dit zou overkomen. Onze lieve mama die de diagonose borstkanker kreeg. Zo midden in het leven. 4 prachtige kinderen, en oma van 2 mooie kleindochters. 

Ze was immers nooit ziek. Griep? Dat kende ze niet. Hooguit af en toe eens verkouden maar ook dat was zeldzaam. En toen ontdekte ze in 2016 een knobbeltje in haar borst. Met het idee "het zal wel een vetbultje zijn" is ze toch naar de huisarts gegaan om het verder te laten onderzoeken. Er zijn toen biopten afgenomen en dat is opgestuurd voor nader onderzoek. Helaas bleek dit wel degelijk vreselijk mis te zijn. Ze kreeg de diagonose borstkanker. Haar wereld, maar ook de onze storte volledig in. 

Mama had niet 1 maar meerdere tumoren in haar borst. Om de kanker te overwinnen is haar borst verwijderd en volgden er chemo behandelingen. Bij het verwijderen van haar borst, zijn er ook 2 lymfeklieren uit haar oksels verwijderd om te kijken of de kanker zich uitgezaaid had. Goed nieuws! die waren helemaal schoon. Dat betekende dat, ze na de operatie, schoon was. De kanker was weg. En de chemo's werden preventief voor extra zekerheid. 

Maar nu...twee jaar later. Weer de verschrikkelijke diagnose kanker. Uitgezaaid. Kapot van verdriet kregen we te horen dat onze moeder niet meer beter wordt. De kanker is zeer agressief, en zit voornamelijk in haar lever, maar ook in andere delen van haar lichaam. Onder andere in haar botten, rug, heup en been. vier verschillende en zware behandelingen volgden om haar leven zo lang mogelijk te rekken. Mama en het ziekenhuis hebben er alles aan gedaan. Ze heeft diverse chemo's gehad, ze heeft meegedaan aan de nieuwe behandeling imuuntheraphie, maar niks mag baten.

Sinds vorige week, nadat onze mama opgenomen was in het ziekenhuis omdat het slecht met haar ging, is ook de laatste behandeling die ze kreeg om nog zolang mogelijk bij haar familie te kunnen zijn gestopt. En kregen we het slechte nieuwa dat haar lever is gestopt met werken. mama is geel, ze is doodmoe, maar ze geeft nog niet op. Dat bewonderen wij allemaal zo aan haar! 

Maar helaas zijn we wel genoodzaakt om dingen te regelen voor het moment dat ze er niet meer is...Hoeveel pijn en verdriet dit ons ook doet. 

Mama heeft 4 prachtige kinderen waar ze altijd alleen voor gezorgd heeft. Geld was er dan ook eigenlijk niet, en om zoveel mogelijk te besparen heeft ze na jaren toch haar uitvaartverzekering opgezegd met nog een paar andere dingetjes. Met het idee, een uitvaartverzekering sluit ik later wel weer af. En toen was daar die vreselijke diagnose een paar maanden na haar 50ste verjaardag. En als je ziek bent, is een uitvaartverzekering afsluiten niet meer mogelijk. 

Wij als familie staan machteloos. Wij kunnen haar niet beter maken. Wij kunnen er alleen maar voor haar zijn. Haar steunen, haar lief hebben, het haar nog zo fijn mogelijk maken, en er voor zorgen dat ze zich nergens meer druk over hoeft te maken. 

Er is geen buffer die we kunnen aanspreken om mama een mooie crematie te geven. En dat is voor haar familie wel heel erg belangrijk. Dat verdient ze ook! Het belangrijkste voor ons is om een waardig afscheid van haar te kunnen nemen vol goede en mooie herinneringen. Maar waar helaas geen geld voor beschikbaar is. Door deze onverwachte toestand, weten wij geen andere mogelijkheid. En daarom vragen wij jullie om een donatie. Willen jullie alsjeblieft meehelpen om haar het afscheid te geven die zij verdient? Alle beetjes zouden al zo enorm veel helpen!

 

Onze dank is heel groot!

Met vriendelijke groet, 

Haar kinderen.

kimberly 

ricardo 

Kimberly van urk
25-02-2019

Lieve mensen. 

Wat hebben we al een mooi bedrag bereikt! super!

Ik wil jullie allemaal heel hartelijk bedanken. En blijf vooral ook delen! 

Prive zijn er ook donaties binnen gekomen wat ons op een totaal brengt van iets meer dan 3000 euro op dit moment. 

Mvg.


104 donaties
€ 2.820,00
Doel: € 7.000,00
40%

Deze actie is gesloten.