Een vrouw met een hart van goud heeft hulp nodig!

Een vrouw met een hart van goud heeft hulp nodig! | Geld inzamelen
 
 
Lieve vrouw die lichamelijk en geestelijk mishandeld is klaar voor een nieuwe toekomst!

ik vraag iedereen die iets goeds wilt doen voor een ander een kleine donatie te doen: 

Ik schrijf dit voor een van de liefste vrouwen die ik ooit ontmoet heb in mijn leven en was direct gegrepen door haar verhaal. Ik hoop dat we haar samen kunnen helpen. 

Deze mevrouw is met gevaar voor haar leven en dat van haar 4 kindjes uit het huis gevlucht waar zij met haar woonde, ze werd dagelijkse meerdere keren mishandeld emotioneel/lichamelijk ook sloeg de vader zijn kinderen. Ze heeft één kind met pdd-nos, dit kind heeft ook gespecialiseerde hulp nodig. Zij heeft zich in haar destijds woonplaats gemeld bij een Blijf van mijn lijf huis, waarna zei ivm gevaar voor haar en haar kinderen overgebracht is naar een Blijf van mijn huis aan de andere kant van het land. Zei heeft hier niemand, dat vind ze niet erg dat hoopt ze op te bouwen. Nu heeft ze van een kleine gemeente een huis gekregen voor haar en haar kinderen. Nu begint het probleem: ze heeft weinig tot geen inkomen daarnaast heeft zei ook geen reserves. Fijne vooruitzichten omdat ze een nieuwe woning mag betrekken en voor haar en haar kinderen een nieuw leven kan beginnen in ik hoop gelukkige omstandigheden. Zoontje met pdd/nos moet naar speciaal onderwijs 14 km van haar nieuwe woonplaats daarnaast moeten haar 3 andere kinderen ook naar school gebracht worden dus fietsen is geen mogelijkheid.

Ik zou het geweldig vinden als we deze vrouw aan geld kunnen helpen zodat ze haar nieuwe 'paleisje' een likje verf kan geven en kan inrichten zodat ze haar kinderen een veilig thuis kan geven. Daarnaast zou het geweldig zijn als we een leuk bedrag ophalen en deze mevrouw een klein autootje kunnen geven zodat ze haar kind met pdd/nos ook naar school kan brengen. (Fietsen is met dit kind niet mogelijk).

 

*wegens privacy overwegingen wil ik geen namen van mevrouw of haar kinderen plaatsen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 20,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.