Een veilige driewieler fiets voor Swen!

Een veilige driewieler fiets voor Swen! | Geld inzamelen
 
 
Verjaardagscadeau voor Swen, een veilige driewiel fiets!

Voor onze lieve vriend en grote inspiratiebron Swen, die altijd voor iedereen klaar staat met en lach, een goed gesprek, een Reiki behandeling, een mooi gedicht, of gewoon een lekkere kop thee, wil ik graag geld inzamelen oor zijn verjaardag.

Zijn grote wens is een driewieler fiets, zodat hij veiliger de weg op kan en tegelijkertijd meer beweging krijgt. Hij heeft momenteel een scootmobiel, waaop hij stil zit en erg kwetsbaar is in het drukke verkeer. Een driewieler fiets zou hem meer vrijheid en mobiliteit geven en de mogelijkheid om grotere afstanden af te leggen. 

Hij zal gemakkelijk 2x per week naar zijn vrijwilligerswerk bij FysioHolland kunnen gaan, om daar mensen met niet aangeboren hersenletsel te inspireren, motiveren en begeleiden bij de revalidatie.

Onlangs was hij in het nieuws met zijn verhaal. Zie het filmpje hieronder:

Swen de Vries-Robles (45), vrijetijdsdichter en van origine fysiotherapeut, leeft al jaren in een aanleunwoning bij zorginstelling Naarderheem. Sinds 2009 heeft hij hulp nodig, omdat hij in januari van dat jaar uit een coma is ontwaakt die maar liefst zeven maanden heeft geduurd. Nu vecht hij zich terug naar het gewone leven.

Graag wil ik jullie vragen om iets te doneren zodat we deze wens in vervulling kunnen laten gaan voor zijn verjaardag.

Bedankt voor jullie bijdrage!

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

116 donaties
€ 3.060,00
Doel: € 3.750,00
81%

Deze actie is gesloten.