Een steuntje in de rug voor reisleiding | Geld inzamelen
 
 

Een steuntje in de rug voor reisleiding

Corona zet de toeristenindustrie over de hele wereld stil. Ik wil een aantal mensen helpen

Na een aantal groepsreizen kan ik zeggen dat goede reisleiding (chauffeur, reisleider en eventueel een kok) echt een meerwaarde zijn op een reis. Zij zorgen voor een fantastische herinnering. Ervaringen die je alleen met locals meemaakt.

Door corona zijn veel mensen in de toeristenindustrie werkeloos. Dat is al enorm vervelend als je in Nederland woont, maar in dit soort landen (zoals Kenia, Tanzania en Madagascar) is geen WW-uitkering aan te vragen. Je bent afhankelijk van je spaargeld. En de bodem van het spaargeld is in zicht. Tijdelijk maar boer worden. In je omgeving mensen Engelse les geven, zodat ze straks met toeristen kunnen praten. Een auto opknappen in de hoop die met iets van winst te verkopen. Alles om toch wat geld te krijgen. 

Wat zou het toch geweldig zijn om deze mensen een steuntje in de rug te geven? Een klein beetje geld om 'gewoon' even eten te kopen voor zichzelf en hun familie. Tja een streefbedrag? Geen idee, maar wat fantastisch zou het zijn € 500 in te zamelen. Ik heb nu een aantal mensen die je hiermee helpt. Zij wonen in Kenia en Madagascar. Mocht deze crowdfunding nu goed lopen, dan breid ik de reisleiders uit naar andere werelddelen. Maar laten we eerst hiermee beginnen. Wie weet.....

Alvast enorm bedankt namens alle reisleiders, chauffeurs en koks. Ik benadruk graag dat geen van deze mensen mij om geld heeft gevraagd. Sterker nog, ze weten niet dat ik deze actie heb opgezet. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
24 donaties
€ 230,00
Doel: € 500,00
46%

Deze actie is gesloten.