Een stap in de toekomst voor Alex

Een stap in de toekomst voor Alex | Geld inzamelen
 
 
Geef Alex een nieuwe start door hem financieel te steunen na zijn motorongeluk.


OPGEHAALD BEDRAG: €17.000
(INCL. OPGEHAALDE SPONSORACTIES & DONATIES OP 'T REKENINGNUMMER)


10
(Let op! Doneeractie.nl houdt een deel van jullie donaties (transactiekosten etc.) in ivm kosten van de website. Hierdoor gaat er minder geld naar Alex zijn ride

Bij voorkeur kan een donatie daarom ook direct worden overgemaakt naar het rekeningnummer speciaal geopend voor deze benefietactie: NL42 INGB 0794 9564 59 t.n.v. A.F. Villagran  10


Fietstocht The Ride 9 juni tot 16 juni 2019 

"Mijn naam is Tom Gorissen. Net als Alex werkzaam bij Ami BV te Lomm. De tragische gebeurtenissen rondom Alex hebben mij maar zeker ook alle andere collega’s behoorlijk aangegrepen. Dit jaar ga ik daarom in juni meedoen aan de fietstocht The Ride 2019. Een tocht van ruim 1.300 km met meer dan 17.000 hoogtemeters van van de Stelviopas in Noord-Italië naar de Cauberg in Zuid-Limburg.

In samenspraak met Alex & Mandy, de organisatie van The Ride en onze werkgever Ami BV starten we eind maart met enkele inzamelacties gedurende de voorbereiding van en tijdens The Ride. Wat belangrijk is, is dat Alex straks na zijn herstel zijn leven weer terug heeft en weer mobiel is. De kracht en het uithoudingsvermogen wat Alex uitstraalt moet ook mij helpen deze tocht te volbrengen".

Wie is Alex?
Mijn naam is Alex Villagran, 29 jaar oud, Argentijn en woonachtig in Venlo. De plek waar ik na een aantal jaar een lange afstandsrelatie ben gaan samenwonen met mijn vriendin Mandy. Na een lange visumprocedure heb ik de afgelopen 4 jaar met veel inzet, doorzettingsvermogen en eigen kracht een nieuw leven opgebouwd, Nederlands geleerd en een fijne werkplek gevonden waar ik mezelf verder ontwikkelde. Op 17 juli 2018 werd mijn leven op z’n kop is gezet..

Verkeersongeluk
Terwijl ik ’s avonds op mijn motor naar huis reed, ben ik van de weg geduwd door een auto die plotseling op mijn weghelft kwam rijden. Ik kon geen kant meer op en ben tegen de berm aangekomen. Zwaargewond werd ik overgebracht naar het Radboud UMC waar ik een maand in kritieke toestand in slaap ben gehouden en waar ze één been hebben geamputeerd om mijn leven te redden. Ik heb meer operaties gehad dan ik kan tellen en ben in een diep dal gezakt.

Revalidatie
Op dit moment ben ik bezig met een lang revalidatietraject waar ik alles geef om te voorkomen dat dit van me gaat winnen. De dingen zelf kunnen doen en niet afhankelijk zijn van anderen… daar ga ik voor. Ik droom van de dag dat deze storm voorbijgaat, dat ik weer kan werken, een gezin kan stichten en om te laten zien dat we altijd een nieuwe kans verdienen om gelukkig te zijn met de obstakels die het leven ons stelt.

Een lange adem
De weg is al erg lang en zwaar geweest. Mijn familie in Argentinië zit ver weg, maar samen met de steun van mijn lieve vriendin, vrienden, collega’s en schoonfamilie probeer ik te blijven vechten. Ik ontken niet dat dit moeilijker is dan ik dacht en mijn andere been is na vele behandelingen en operaties nog steeds in medische behandeling.

Waarom deze actie voor Alex?
"Tot ieders groot verdriet is inmiddels duidelijk dat de politie de gevluchte autorijder niet heeft kunnen opsporen en het een vluchtmisdrijf blijft. Hierdoor maakt Alex geen kans op letselschade vergoeding. Praktisch gezien komen Alex en Mandy voor veel onkosten te staan waar zij niet op hadden gerekend. Middels deze crowdfunding willen we ons richten op de volgende twee dingen: 

- een auto(maat) met aanpassing

- een (zwem)prothese die de zorgverzekering niet volledig vergoed"

Meer weten over de geplande sponsoracties?

Volg onze 'ride' op Facebook: The Ride: Een stap in de toekomst voor Alex

Iedereen die ons een warm hart toedraagt alvast heel erg bedankt!! 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
90 donaties
€ 3.273,00
Doel: € 22.500,00
14%

Deze actie is gesloten.