Een sprong in het diepe doneer en help jongvolwas

Een sprong in het diepe doneer en help jongvolwas | Geld inzamelen
 
 
Een sprong in het diepe doneer en help jongvolwassen met kanker!

Op 30 juli 2018 maak ik een solo parachutesprong om geld op te halen voor de Stichting Jongeren en Kanker. Elk jaar krijgen ongeveer 2000 jongvolwassenen tussen de 20-35 jaar, waaronder mijn zus, de diagnose kanker.

 Hoe zag/ziet jouw leven eruit als jongvolwassene? Waarschijnlijk ben je in de bloei van je leven: eerste baan, eerste eigen woning, op pad met familie en vrienden, festivals en reizen. Wat als je in deze levensjaren te horen krijgt dat je kanker hebt?  Je leven staat even stil.. Je wordt volledig in het diepe gegooid. Hoe regel je alles met je werk, met je huis? Maar ook: hoe kan je nog leuke dingen doen en goed voor jezelf blijven zorgen? Want dat kan!!

Stichting Jongeren en Kanker helpt jongvolwassenen, zoals mijn zus, bij het beantwoorden van deze vragen. Zij organiseren daarnaast activiteiten op het gebied van fun, ontspanning, beauty en balance. Voorbeelden zijn een relaxweekend, autotour en een kookworkshop. Zo maken zij de sprong in het diepe een stukje kleiner.

Samen met jullie ga ik Stichting Jongeren en Kanker hierbij een handje helpen door geld in te zamelen. Al het opgehaalde geld zal gebruikt worden voor de activiteiten die de Stichting Jongeren en Kanker organiseert om jongvolwassenen zich beter te laten voelen.

 

Doe mee en doneerEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
171 donaties
€ 3.120,00

Deze actie is gesloten.