Kilo's liften voor het Leontienhuis

Kilo's liften voor het Leontienhuis | Geld inzamelen
 
 
Help te vechten tegen eetstoornissen!

Ik ben Isabelle Feteris en ben van anorexia naar een van de sterkste vrouwen van de wereld gegaan. 

Een grote inspiratie voor mij was Leontien van Moorsel, viervoudig olympisch kampioene en 6x uitgeroepen tot Sportvrouw van het jaar, die ook een eetstoornis gehad heeft. Nu gebruikt ze haar kennis en ervaring om anderen te helpen. 

Ik deed een interview met haar en erna bezocht ik haar inspiratiebijeenkomst waarin ze haar verhaal deelde en vragen beantwoorde. Het was bijzonder om te zien hoe ze de mensen die struggelen met een eetstoornis wist te inspireren - en aan de anderen kant gaf Leontien ook aan dat inspiratie niet voldoende is om blijvend te veranderen. Er is meer nodig om te herstellen van een eetstoornis, en ik kan het weten!

Daar heeft ze hulp bij nodig van jullie. Ik ga als ex-topsporter daarom op 11 april een wedstrijd doen om geld op te halen voor het Leontienhuis zodat ze meer mensen kan helpen. Ik ben een ex-powerlifter en ga op de wedstrijd zo zwaar mogelijk squatten, bankdrukken en deadliften. Het totaal van mijn beste beurten wordt opgeteld en een totaalscore wordt berekend.

Mijn streven is om minimaal 400 kilo in totaal te tillen. Zelf zal ik voor elke kilo die ik hebt getild €1,- doneren - en hoop natuurlijk vele malen meer dan 400 kilo in totaal te tillen.

 

Het zou enorm helpen als ook jij een donatie doet. Alle donaties, groot en klein, zijn enorm welkom! 11Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 97,00
Doel: € 5.000,00
1%