Een slowjuicer en vitamineboost voor Olivier | Geld inzamelen
 
 

Een slowjuicer en vitamineboost voor Olivier

Olivier begint met chemo. Draag jij bij aan zijn hopelijk toch frisse en fruitige zomer?

Lieve familie, vrienden, kennissen en misschien ook onbekenden van Olivier, 
 
Olivier is 22 juni jarig. Met deze doneeractie wil ik geld inzamelen voor een mooi cadeau voor z'n verjaardag wat hem kan helpen bij het op peil brengen en houden van zijn gezondheid én om hem een hart onder de riem te steken voor de komende periode. Let op; het is een verrassing, niet met hem over hebben aub!

Degenen die hem kennen weten dat hij drie weken geleden is geopereerd aan een kwaadaardige hersentumor. Hij herstelt goed van de operatie en krijgt weer meer energie. Die energie zal hij nodig hebben komende tijd want 12 juni start hij met chemotherapie. Dat zal als alles volgens plan verloopt een jaar lang duren (12 kuren). 

Olivier leeft heel bewust. Hij is een echte sportman. Hij kan niet wachten om weer fit genoeg te zijn om zijn hardlooprondje en zwemrondje te maken.  In Warmond kennen velen hem al als die man die weer of geen weer (en dan vooral natuurlijk in de winter, brrrrr) een duik in T Joppe neemt en daarna met zwemkleding en op blote voeten door de Dorpsstraat naar huis loopt. En hij hoopt binnenkort weer te fietsen. Met zijn halfzijdige blindheid(bilaterale hemianopsie) sinds de operatie (maar wel met als resultaat het succesvol wegnemen van een agressief deel van de tumor) zal dat een uitdaging worden. Gelukkig weet Olivier wel raad met uitdagingen.   

Olivier eet ook bewust. Hij gelooft erg in de kracht van gezond eten als manier om het proces van de groei van de tumor te vertragen. Onlangs gaf hij aan graag een slowjuicer te gaan gebruiken en dagelijks verse groente-en fruitsappen te gebruiken om zijn lichaam te ondersteunen. Alleen zit hij krap bij kas, omdat hij door de tumor arbeidsongeschikt is verklaard. Daarom op deze manier een verzoek aan iedereen die hem een warm hart toe wil dragen en wat kan missen, of die nog niet wist wat voor zijn verjaardag te geven. 

Een goede slowjuicer (vb de versapers 3G) kost rond de 300 euro en als er meer geld binnenkomt wil ik dat gebruiken voor een biologisch fruitabbonnement (vanaf 8,75 euro per week) wat door de Kieviet uit Katwijk aan zee bij hem thuis zal worden bezorgd.

Het wordt een spannend jaar voor Ol en iedereen om hem heen. De vooruitzichten na de operatie zijn onzeker, maar wel positief. Hij durft weer te dromen over minstens tien jaar erbij. Hopelijk slaat de chemo goed aan en zal zijn sterke lijf dit trekken.  En heeft hij nog genoeg energie over om deze zomer met zijn sax te spelen op festivals met z'n band Liquid Sun Orchestra.

Geven jullie hem een steuntje in de rug door te doneren? Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

47 donaties
€ 1.025,00