Een Setje ballen en een nieuw racket

Een Setje ballen en een nieuw racket | Geld inzamelen
 
 
Tennisleraar van het volk

Ik kwam Dejan twee jaar geleden voor het eerst tegen en als snel werd het mij duidelijk dat hij graag tennis speelt. Na zijn roerige vertrek vanuit Servië en zijn aankomst in Nederland was hij er niet aan toegekomen om het tennissen weer op te pakken en had hij ook geen rackets en ballen.

Ik wilde graag leren tennissen en heb Dejan gevraagd me dit dan een beetje bij te brengen. Bewapend met racket en wat scharrelballen zijn we het Oosterpark ingegaan. Sindsdien (2 jaar) geeft Dejan kosteloos Tennisles aan iedereen die mee wil doen. Hij is echt de tennisleraar van het volk, kosteloos en altijd op tijd. 

Tennis heeft niet alleen hem weer gesterkt in zijn liefde en talent maar de openbare tennisbaan in het Oosterpark bruist van de sociale inclusie.

Het is tijd voor een nieuw racket en wat nieuwe ballen voor deze tennisleraar met inmiddels 18 jaar ervaring als tennisleraar. Ik hoop namelijk dat iedereen plezier kan blijven beleven van zijn spel en iets bij mag leren van hem.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 172,00

Deze actie is gesloten.