Een rolstoelbus voor Sarah!

Een rolstoelbus voor Sarah! | Geld inzamelen
 
 
Alle kinderen van de Zonnepoort liepen hun sponsorrondjes voor Sarah, doneren kan ook!

Sarah is volledig rolstoel afhankelijk na een zuurstoftekort bij haar geboorte. Ze woont samen met haar moeder, broer en jongste broer Samuel in Elst. Samuel zit nu groep 8 van de Zonnepoort en heeft samen met klasgenoten het initiatief genomen voor deze sponsoractie.

Want de rolstoelbus die Sarah nu gebruikt is heel erg aan vervanging toe. Hij is tot juni goedgekeurd, maar er is te veel stuk om te repareren. Sarah reist zoveel mogelijk met de trein om de bus zo veel mogelijk te sparen, maar vaak kan dat niet omdat op de stations meestal geen uitstaphulp is. Ook moet er vaak toch nog een taxi geregeld worden. ‘Vooral als het koud is, heb ik meer last van mijn spasmen. De verwarming in de bus werkt ook niet meer’ vertelt Sarah. ‘Dit zorgt er voor dat ik nu veel meer thuis zit, dan ik eigenlijk zou willen’. En al sparen ze hard voor een vervangende, goede tweedehands bus, maar dat gaat erg langzaam. ‘Daarom hoop ik dat er mensen zijn die ons willen ondersteunen zodat ik komende zomer onbezorgd op pad kan met mijn moeder, broers en vriendinnen’. 

Alle kinderen zijn bezig geweest om sponsors te zoeken en dat is behoorlijk goed gelukt. De middag begint om 13.30 uur met een warming-up die verzorgd wordt door de kinderen van groep 8. Daarna geeft Sarah zelf het startsein en gaan alle kinderen los!

Iedereen is welkom om alle kinderen aan te moedigen, natuurlijk staat het u vrij om nog extra geld te doneren.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 115,00
Doel: € 15.000,00
0%

Deze actie is gesloten.