Een ramp voor Zwem en poloclub Bubble!

Een ramp voor Zwem en poloclub Bubble! | Geld inzamelen
 
 

We hadden een plek waar jong en oud samen kon komen. Of het nu is voor gewoon gezelligheid, of een gesprek over onze sport, of om een spelletje te spelen of een vergadering organiseren. In het clubhuis was dit allemaal mogelijk. Vooral tijdens Corona hebben we gemerkt dat het belangrijk is om op meerdere manieren binding met elkaar te hebben en te houden.

Maar in de ochtend van 24 januari 2022 kwam hier abrupt een eind aan. Het clubhuis van Bubble werd verwoest door brand. Naast trainingsmateriaal gingen ook oude archieven en, de in bijna 100 jaar, gewonnen bekers en trofeeën verloren.

Alleen met de hulp van donateurs kunnen wij het clubhuis in ere herstellen en het verloren gegane trainingsmateriaal opnieuw aanschaffen. Vandaar dat uw hulp nodig is – alle kleine beetjes helpen! Het gedoneerde bedrag zal onder andere gebruikt worden voor de wederopbouw van het clubhuis en de aanschaf van trainingsmateriaal, zodat iedereen er weer gebruik van kan maken en we weer een sportief 2022 tegemoet gaan.

Bij voorbaat dank!

Z&PC BubbleEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
86 donaties
€ 1.910,00
Doel: € 30.000,00
6%