Een poot voor Flip

Een poot voor Flip | Geld inzamelen
 
 
Ik, Flip, wil graag mijn 4 poten houden. Help je mee?

Loop je lekker, op zijn Flips, een beetje te slenteren door de weilanden en dan... opeens.............BAM!

Staat je hele leven op zijn kop...want je hebt 2 kogeltjes in je poot! Gelukkig ben je niet ver van huis en kun je jezelf naar huis slepen.

Mijn mensen zijn thuis en en schrikken zich rot als ik binnen kom strompelen. Ik word zo snel mogelijk naar de dierenarts gebracht, die geschokt op de röntgenfoto's een lelijke breuk en de kogeltjes ziet. 

Welke gek doet nu zoiets??!! Ik, als 7-jarige, lieve kat heb nog nooit iemand kwaad gedaan!

Conclusie: mijn poot eraf voor 500 euro of een pootbesparende operatie (osteosynthese) voor zo'n 1500 euro. En dan nog de nazorg......

Helaas gaat het leven van mijn lieve baasjes, 2 oudere mensen op een (hobby)boerderij niet over rozen. Er is geen geld voor mijn operatie, het eerste consult was al meer dan 180 euro.

Dit vinden gelukkig een aantal mensen heel erg voor mij en zijn daarom deze actie gestart. Zij vinden dat ik (Flip) het verdien om nog jaaaaaren een leven op 4 poten te hebben.

Wie helpt mee om mij zo snel mogelijk op de operatietafel te krijgen? Mijn baasjes en ik zouden je heel erg dankbaar zijn!

Marianne Sikkes
15-01-2019

Lieve mensen, 

Hier Flip weer, even een update:

Ik ben gister geopereerd en dankzij jullie is me (gelukkig; aldus mijn mensen) een poot uitgerukt. Nu moet ik er met 3 door het leven en daar moet ik erg aan wennen. Op de vensterbank springen lukt nog niet goed maar mijn vrouwtje heeft mij een kontje gegeven en beloofd mij te helpen waar ze kan. Iedereen is extra lief voor mij!

De dokter zegt dat het helemaal goed met mij gaat komen en ik mag volgende week voor een controle op bezoek bij haar. Zij haalt dan die vervelende nietjes weg en daarna mag ik alles weer! Over een paar weken vang ik wel weer muizen...

Aan iedereen die gedoneerd heeft en meeleeft met mij en mijn mensen; HARTELIJK DANK!!!


17 donaties
€ 225,00
Doel: € 1.500,00
15%

Deze actie is gesloten.