Een onvergetelijk weekend voor nierpatientjes

Een onvergetelijk weekend voor nierpatientjes | Geld inzamelen
 
 
Een onvergetelijk weekend voor nierpatientjes met hun gezin en lotgenoten

Een weekend weg zonder zorgen maar met heel veel plezier!

Medicatie, zorgen, verpleegkundige- of medische handelingen, weinig energie en weinig sociale contacten is helaas waar nierpatientjes elke dag opnieuw weer tegen aan lopen.Te moe na werk, te moe na schooltijd en veel ziekenhuisafspraken. 

Maar gelukkig was er elk jaar een terugkerend familieweekend waar gezinnen met nierpatientjes samen kwamen om kennis uit te wisselen maar vooral voor ontspanning, gezelligheid, lotgenotencontact en te genieten van hun gezin en elkaar. Even geen zorgen, maar wel begrip. Waar de kinderen zichzelf konden zijn, sociale contacten konden leggen en waar er begrip was omdat iedereen wist hoe het is.

En toen....toen werd het familieweekend stop gezet. Een weekend waar al die gezinnen zo vreselijk naar uit keken.....

Omdat juist deze doelgroep dit zo hard nodig heeft hebben een groep betrokken ouders de handen in een geslagen om zelf een (terugkerend) familieweekend op te zetten. Alleen is er nu geen financiering meer vanuit een stichting of vereniging.

Daarom is uw hulp heel hard nodig!

Deze gezinnen zijn vaak financieel zwaar belast waardoor dit soort weekenden financieel niet haalbaar zijn.

Elke vorm van inkomsten is dan ook van harte welkom om dit fantastische weekend vol met leuke activiteiten, ontspanning en gezelligheid te kunnen organiseren.

Helpt u mee om nierpatientjes en hun gezin dit weekend weg te kunnen geven?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 110,00

Deze actie is gesloten.