Een nieuwe start

Een nieuwe start | Geld inzamelen
 
 
Met z'n allen geven we Gaby's huis een make over voor een nieuwe start na haar strijd.

Gaby is een sterke vrouw die altijd voor iedereen klaarstaat en er nooit iets voor terug hoeft. Ze denkt aan iedereen, maar hierdoor vergeet ze soms zichzelf. Ze zit in de oudervereniging, ze bakt gratis taarten voor goede doelen en doneert zelf altijd.
Nu gaan zij en haar familie door een zware tijd, want ze heeft longkanker. Maar Gaby is sterk, ze gaat vechten en ze zal hier doorheen komen. Het zal wel een tijd gaan duren, dat is nou eenmaal zo. Hoe mooi zou het wel niet zijn voor Gaby dat ze na die strijd aan een nieuw hoofdstuk zou mogen beginnen met haar gezin in een huis dat is omgetoverd? Het is nu namelijk tijd voor Gaby. Het doel is een total home makeover; een likje verf voor de muren en de houten meubels, een nieuwe vinylvloer in de keuken, de trap bekleden, nieuwe gordijnen en een stuk fotobehang. Het geld dat over is, gaat rechtstreeks naar KWF kankerfonds.
Als iedereen een steentje bijdraagt, kunnen wij dit realiseren. Veel handen maken licht werk.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
45 donaties
€ 1.020,00

Deze actie is gesloten.