Een nieuwe start

Een nieuwe start | Geld inzamelen
 
 
Een nieuwe kans voor een bestaand bedrijf

Hoi allemaal,

Ik vraag hier geen geld voor mijzelf maar voor mijn vriendin en haar man. Na zoveel tegenslagen hebben ze een lichtje aan het einde van de tunnel. Centrum management Oss heeft een geweldig winkelpand voor ze geregeld maar dat is natuurlijk veel groter als een stand op een fair of markt. En daarvoor is deze actie.. Voor die niet precies weten wat er gebeurd is hier een beknopte versie van het verhaal.

In 2015 is Helene haar bedrijf Fantasy Fournituren gestart een uniek handwerk bedrijf met veel speciale materialen. Een gezonde start met een gezonde startkapitaal. Halverwege 2015 is haar dochter overleden door een medische aandoening had zij maar een half hartje. De verzekeringen in nederland zijn zo krom dat die kleine meid niet verzekerd was voor de uitvaart. Waardoor ze haar startkaptiaal heeft moeten gebruiken om de uitvaart te betalen.

Het verlies van haar dochtertje heeft op alle vlakken hun hard geraakt. Helene en haar man Bjorn hebben zich er toch maar doorheen geslagen en dat heeft veel moeite gekost. Maar toch werden ze blij verrast met hun zoontje Ian halverwege 2016. Mijn trotse tante momentje. Ian werd geboren op mijn verjaardag! Weer een grote stap verder in de emotionele heling proces voor beide ouders. 

Nu heeft ze de mogelijkheid om een echte fysieke winkel te starten. Om een goede doorstart te maken heeft ze minimaal 3.000 euro nodig. Dit is voor de eerste huur, bankgrantie en wat inkoop. De banken konden haar niet helpen maar wij met zijn allen kunnen haar wel helpen. 

Denk niet dat je alleen mee telt als je grote bedragen stort we zijn met elke euro super blij zodat zij beide nu echt weer door kunnen met hun nieuwe kans. 

Heel erg bedankt voor jullie aandacht. 

Barbara Stuij

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 230,00
Doel: € 3.000,00
7%

Deze actie is gesloten.