Een nieuwe start voor Roelie Ceciel

Een nieuwe start voor Roelie Ceciel | Geld inzamelen
 
 
Na de dood van Ceciels vader hadden zij en haar moeder het moeilijk met het loslaten.

 

Ik ben Hayat, de beste vriendin van Ceciel. Ceciel en Roelie hebben geen makkelijk leven gehad. De vader van Ceciel maakte hun leven tot een ware hel, hier hebben zij nog steeds veel verdriet van.

Dit bleek ook in hun huis. Hij heeft veel dingen achtergelaten het huis was letterlijk een bouwval toen hij overleed. Zij schaamden zich hier heel erg voor en wouden nooit bezoek hebben. Pas sinds een week geleden mocht ik het hele huis bekijken.

De kamer van moeder Roelie is alleen nog steeds verboden terrein. Dit zegt veel over hoe de vader hun leven zuur maakten. Het is nodig om het hele huis weer netjes te maken na jarenlang verwaarlozing en rotte herinneringen.

Ik gun hun zo erg die frisse nieuwe start die ze nodig hebben. Ze werken allebei elke dag maar hebben niet genoeg geld om dit geheel te financieren.

Ik heb al heel wat geholpen met schoonmaken etc. maar er is gewoon meer geld nodig. Ik hoop dat jullie ons hiermee kunnen helpen. Zij verdienen dit! Alvast hartelijk dank.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 60,00
Doel: € 5.000,00
1%

Deze actie is gesloten.