Een nieuwe kans voor Mirjam en Pip !

Een nieuwe kans voor Mirjam en Pip ! | Geld inzamelen
 
 
Een nieuwe kans voor Mirjam en Pip !

 

 

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Mirjam de Ruiter. Ik ben 47 jaar en diabetes patient. Ik voel mijn hypo's ( dit zijn lage bloedglucose waarden) niet aankomen. Hypo-unawareness met een mooi woord. Mijn lichaam geeft mij geen waarschuwing als ik te laag zit. Ik ben hiervoor in november 2016  gestart met het trainen van een hulphond via Kibo Medical Detection Dogs ( www.kibomdd.nl) De zorgverzekeraars vergoeden dit nog steeds niet.

Mijn verhaal begint in november 2016. Mijn hond Pip en ik zijn vol goede moed begonnen aan de trainingen voor diabetes-hulphond en volgen de cursus met veel plezier en goede resultaten.

Echter op 28 december 2016 slaat het noodlot toe.

Ik bracht tweede kerstdag en de dagen erna door bij vrienden in Friesland. Op 28 december werd ik zo ziek dat ik werd afgevoerd naar het ziekenhuis in Drachten, daar werd echter geconstateerd dat ik er zo slecht aan toe was dat ik werd overgebracht naar Groningen UMCG.

Er bleek een ader gesprongen in mijn milt en deze veroorzaakte inwendige bloedingen. Daarnaast waren mijn nieren en lever gestopt met functioneren en lag ik aan alle toeters en bellen.

Levensreddende operaties volgden, waarbij mijn milt verwijderd is, stukken van mijn darmen en op 30 december 2016 gevolgd door een noodzakelijke levertransplantatie. Ik heb hard moeten vechten voor mijn leven en heb dan ook 3 maanden in Groningen gelegen. 2 maanden in het UMCG en nog 5 weken in Beatrixoord om te revalideren.

Begin april 2017 mocht ik eindelijk naar huis en ik heb de rest van het jaar  nodig om verder te herstellen en weer te leren lopen.

Mijn levertransplantatie en de revalidatie daarna is dan ook mede oorzaak dat ik de trainen bij de kibo voor de diabetes hulphond niet heb kunnen afmaken. En er gebeurt veel in een jaar tijd.

De groepstrainingen bestaan niet meer in 2018 wanneer ik mij aanmeld om de cursus te hervatten. Kibo heeft besloten haar trainingen individueel voort te zetten. Dit resulteert echter wel in een prijsverschil.

De oorspronkelijke cursus in groepsverband was in 2016-2017 E 3500,- Mijn mede cursisten zijn inmiddels geslaagd en hebben een volleerde diabetes hulphond.

De nieuwe individuele cursus 2018 kosten totaal E 9020,- Daar komen mijn reiskosten van en naar Nijkerk nog bij. Ik zou graag het verschil E 5520 en E 1000 aan reiskosten totaal E 6520 via crowdfunding en met uw hulp bij elkaar brengen. 

Door een diabetes-hulphond zal ik op tijd worden gewaarschuwd als ik een hypo heb en dan ook minder vaak de gevolgen van een hypo ondervinden, (buiten bewustzijn raken, afgevoerd worden naar een ziekenhuis) met de nodige gevolgen daarvan weer op de lange termijn. Mijn zelfstandigheid en mijn kwaliteit van leven zouden vele malen verbeteren als ik een getrainde diabetes-hulphond in mijn bezit zou hebben.

Ik heb echter hulp nodig om dit bedrag bijelkaar te krijgen. Uw hulp !

 

Ook sponsoring door bedrijven worden zeer op prijs gesteld. Mijn hond Pip zal dan indien u dat wenst met de naam van uw bedrijf op haar hondendekje rondlopen voor een jaar. gesponsord door.. (naam van uw bedrijf ) U kunt hiervoor contact met mij opnemen via hulphondpip.18@gmail.com

Mijn hoop is dat u /jullie mij een tweede kans kunnen/willen geven om mijn trainingen met Pip voor diabetes-hulphond te hervatten.

 

Alvast enorm bedankt !

 

Met vriendelijke groet,

Mirjam de Ruiter en een poot van Pip

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
52 donaties
€ 6.520,00
Doel: € 6.520,00
100%

Deze actie is gesloten.