Een nieuwe auto voor Rob!

Een nieuwe auto voor Rob! | Geld inzamelen
 
 
In de nacht van 4 op 5 juni ziet Rob zijn auto in vlammen opgaan door brandstichting..

Lieve mensen,

Je hoort een harde knal, kijkt naar buiten en ziet jouw auto in vlammen opgaan; wat zou jouw reactie zijn? Waarschijnlijk bel je de politie om het gelijk te melden en staat de brandweer binnen een paar minuten op de stoep. Dit is precies wat Rob de Nijs ook zag en deed. Helaas brandde zijn auto in de nacht van 4 op 5 juni volledig uit. Waarschijnlijk aangestoken..

Ondanks de verzekering zal de dagwaarde natuurlijk niet genoeg zijn om een auto te kopen die vergelijkbaar is met zijn vorige auto. Dus om een vergelijkbare auto te kopen zal hij zelf een aardig bedrag bij moeten betalen.

Wij, Shirma en Stefan, vinden het zo kut voor hem en willen Rob helpen en er voor zorgen dat hij zijn geld kan stoppen in zijn nieuwe huis! Hij heeft natuurlijk niet om deze situatie gevraagd.. Daarom roepen wij iedereen die Rob kent op om een kleine donatie te doen zodat hij straks een mooie auto ÉN een mooi huis heeft! Doneren is volledig vrijwillig, niemand is verplicht en Shirma en ik hebben dit zelf geïnitieerd zonder dat Rob het weet.. Verrassing Rob ;-)

Dus mocht je net zoveel om Rob geven als wij, dan is elke donatie geweldig! #NIKSANDERSDANLIEFDE

Liefs,

Shirma Rouse en Stefan Krams

http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2135901/Rob-de-Nijs-ziet-eigen-auto-in-vlammen-opgaanEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
29 donaties
€ 1.555,00

Deze actie is gesloten.